MAANANTAI: 1h15min kevyt juoksu

TIISTAI: 50min kevyt juoksu + CXWORX 30min

KESKIVIIKKO: Eliitti-ryhmän treenit 1,5h: alkuverkka + 3x2000m + 2x1000m + loppuverkka

TORSTAI: kevyt juoksu 60min

PERJANTAI: lepo

LAUANTAI: Vuokatti-hiihto 45km / 3h20min

SUNNUNTAI: kevyt juoksu 65min / 10,5km

Viime viikon treenit käynnistyivät peruslenkkeilyllä, kun maanantaina kävin juoksemassa siskoni ja kaverini kanssa 13 kilometrin lenkin. Siskoni ja kaverini ovat mua kovakuntoisia, joten lenkin vauhti oli ehkä napsun verran kovempi kuin mihin olen tottunut. Sykkeet pysyivät kuitenkin pk:n puolella! Tiistaina kävin juoksemassa vähän rauhallisemman lenkin, jonka päälle kävin vielä keskivartalojumpassa.

 Keskiviikkona vuorossa oli Eliitti-ryhmän treenit tällä kertaa Pirkkolassa. Pirkkolan kenttä oli vielä jäässä, joten treeni tehtiin hiekkatiellä. Juoksimme ensin 3x2000m kahden minuutin palautuksella vauhtikestävyyssykkeillä ja sitten 2x1000m maksimialueella. Aloitin aika rauhassa, ja ekan kaksitonnisen keskivauhti oli 4.35min/km. Seuraavan keskivauhti olikin jo 4.25min/km ja viimeisen 4.14min/km. Tonnit painoin neljän minuutin molemmin puolin. Oli todella kiva ja tehokas treeni!

Torstaina viikon treenit painoivat jo jaloissa, ja kävin juoksemassa kevyesti parin kaverini kanssa Seurasaaressa. Perjantaina lepäilin, jotta palautuisin Vuokatti-hiihtoa varten! Vuokatti-hiihdosta tarinoinkin jo sunnuntaina täällä, eli tosiaan osallistuin 45 kilsan matkalle luistelutyylillä. Hiihtoi sujui viimeistä viittä kilsaa lukuun ottamatta ihan mukavasti pk-sykkeillä hilputellen.

 Sunnuntaina mulla oli tarkoitus mennä hiihtämään, mutta olin niin rikki Vuokatti-hiihdosta, että kävin vaan kevesti juoksemassa. Jalat olivat kohtuullisen hyvin palautuneet, mutta samaa ei valitettavasti voinut sanoa yläkropasta ja kehosta muuten!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat