MAANANTAI: juoksu 55min / 9km  + CXWORX 30min

TIISTAI: kevyt juoksu 10km / 1h5min

KESKIVIIKKO: Eliitin treenit 1,5h: 3x3000m (eka n. 5.15min/km -vauhtia, toka 4.30min/km ja vika 4.10min/km) yht. n 15km

TORSTAI: lepo

PERJANTAI: verkka 3km + reipasta 4km (5.08min/km) + verkka 3km, yht. 10km / 55min

LAUANTAI: lepo

SUNNUNTAI: kevyt 12km / 1h15min

YHTEENSÄ: 6h10min / 56km

No niin, nyt on sitten maraton-palauttelut virallisesti takana ja eka "ohjelmallinen" viikko on korkattu! Teki kyllä hyvää palata taas vähän järkevämmän treenin pariin, vaikkakin olin kyllä aika järkyttynyt siitä, miten paljon lepoa mun ohjelmani sisälsi.

Viikko lähti käyntiin kevyellä juoksulla ja keskivartalotreenillä. Meidän Hard Core -kerhon corehaaste tuli tiensä päähän jo kuukausi sitten, mutta olen silti yrittänyt muistaa treenata corea ainakin kerran viikkoon. CXWORX on LesMills-tunti, jossa keskityttään nimenomaan keskivartaloon puolen tunnin ajan. Tiukka tunti, mut mun ehdoton suosikki!

Tiistaina jolkottelin kevyen yhteislenkin kaverini kanssa, mutta keskiviikkona oli luvassa jo vähän reippaampaa menoa. Runner´s High:n Eliittiryhmän kanssa vedettiin kiva "kolme kertaa kolme tonnia" -treeni Pirkkolassa. Eka kolmonen juostiin maravauhtia, toka puolimaravauhtia ja kolmas kympin vauhtia. Oli tosi ihanaa juosta pitkästä aikaa kovaa! Mun vika kolmonen lähti ehkä vähän lapasesta, sillä juoksin sen noin 4.10min/km-vauhtia, mikä ei ole ainakaan mun kympin vauhti, ehkä jonkun muun, heh.

Torstaina olin töissä, joten urheilut jäivät kokonaan väliin. Perjantaina kävin heittämässä lyhyen reippaan lenkin lumisessa Keskuspuistossa. Nyt muistan, miksi en talvella juokse Keskuspuistossa - tiet olivat totaalisen lumiset ja vauhdit tippuivat samoin tein, kun yritin mönkiä siellä eteenpäin! No, hyvä treeni tuli kuitenkin tehtyä.

Viikon toinen lepopäivä osui kiireiselle lauantaille. Sunnuntaina podin aamupäivän migreeniä, mutta onneksi selvisin kevyelle lenkille illemmalla, ja sain taas vähän endorfiineja kehooni. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat