Eräällä ystävälläni ja hänen miehellään on hauska tapa järjestää toisilleen aina aika ajoin treffejä. Heistä inspiroituneena olen koettanut ottaa meillekin vastaavaa tapaa käyttöön, vaikka ei mikään vanha aviopari ollakaan (no, ei kyllä ystävänikään ole, mutta he ovat olleet yhdessä jo useamman vuoden). Treffi-iltojen ei tarvitse olla mitään tajunnanräjäyttäviä elämyksiä, vaan ihan pieniä juttuja vaikka arki-iltaisin.
 
Pari viikkoa takaperin vietimme tällaista treffi-iltaa ihan tavallisena tiistaina. Tavalliseen tapaan tein heti töiden jälkeen lenkin, mutta sen sijaan, että olisin jäänyt sohvalle pötköttelemään, laittauduin ja kiskaisin pikkumustan ylle!

 
Aloitimme illanvieton käymällä syömässä miltei naapurissani sijaitsevassa italialaisessa, Villettassa. Vaikka oli tiistai, paikka oli ihan tupaten täynnä ja olimme joutuneet tekemään pöytävarauksen! Villetta on ehkä mun suosikkiravintolani Helsingissä: ulkopäin jopa semisti rähjäinen, mutta tunnelma lähes autenttisen italialainen ja ruoka äärimmäisen herkullista. Italiaksi huutelevat tarjoilijat ja kokit ovat ihan huippuja, eikä ruoka ole hinnalla pilattua.
 

Ruuan jälkeen oli vuorossa treffi-illan huipennus: Pieni merenneito -baletti Kansallisoopperalla! En ollut koskaan aiemmin käynyt Kansallisoopperalla, ja edellisen balettiesityksenkin olin nähnyt vuonna 2004 Moskovan Bolshoi-teatterissa. Baletti oli aivan huikea elämys, varmaan yksi siisteimmistä jutuista, joita olen koskaan nähnyt! Lavasteet ja puvustukset olivat tosi hienoja ja tanssijat mielettömän taitavia. Baletissa käytettiin myös 3D-tekniikkaa, mikä oli tavallaan ihan kiva lisä, mutta ilmankin olisi pärjännyt.

 
Jos saatte vielä liput Pieneen merenneitoon, suosittelen kovasti! Sopii hyvin vaikkapa joululahjaksi. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat