Uuteen asuntoon muuttamisessa on aina se hyvä puoli, että voi järjestää tuparit! Päätin vähän lyhyellä varoitusajalla pitää sellaiset lauantaina, ja yllättävän paljon ihmisiä pääsi paikalle, vaikka kyseessä oli varmaan tyyliin vuoden suosituin pikkujoulupäivä. Aika monella oli useammat bileet päällekkäin, mutta olin iloinen, että ihmiset ehtivät edes piipahtamaan. :)

Tykkään järjestää juhlia ja kutsua ystäviä kylään, sillä se on oiva tilaisuus toteuttaa leipomis- ja kokkaamisviettiä. Tällä kertaa mulla ei kuitenkaan ollut älyttömästi aikaa eikä paukkuja kokkailuun, joten vähän vähemmillä ruuilla mentiin. En jaksanut stressata. :)

Olin reipas ja siivosin bileiden jäljet jo illalla, joten sunnuntaini käynnistyi ihan kivoissa merkeissä. Ilta ei venähtänyt niin myöhään kuin olin ajatellut, joten en ollut mitenkään fataalissa väsymyksessä tänään. Kävin kaupungilla, Torissa syömässä, ihastelin jouluvaloja ja fiilistelin ekaa adventtia. :) Varasin ex tempore matkan Lontooseen uudeksi vuodeksi, joten nyt on taas joku reissu jota odottaa!

Kieltämättä viikonloppu tuntui aika lyhyeltä, mutta onneksi joulu ja loma häämöttävät jo horisontissa. Mutta nyt nukkumaan, jotta uusi viikko alkaa virkeänä!

Kommentit (1)

Vierailija

Sinä kaunotar! Ihana tuo kuva pikkujouluisesta Sannasta. Kiva, kun oot jaksanut taas kirjotella omaan tahtiin ja upeeta, että elät itteäs etkä lukijoita tai muiden vaatimuksia varten. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat