Kolmas ja sitä mukaa viimeinen kesälomaviikko lähti toissapäivänä käyntiin, nyyh! Viimevuotisen viisiviikkoisen kesäloman jälkeen tuntuu, että kolme viikkoa ei riitä mihinkään. Toisaalta taas huhtikuun Etelä-Amerikan reissun ja mukavan työn takia ei ole oikeastaan missään vaiheessa edes ollut täysin uuvahtanut ja loman tarpeessa oleva olo, mutta kukapa sitä ei kesällä tykkäisi olla vapaalla. :)

Viimeinen lomaviikko on pyhitetty hengailulle ja Helsingille, pitkään nukkumiselle ja spontaaneille jutuille. Aika hyvin viikko noissa fiiliksissä on käynnistynytkin! En muistanutkaan, miten kivaa kotona lomailu voikaan olla. :) Helsingissä kun riittää kaikkea tehtävää ja nähtävää!

Eilen vietettiin lähes kolme ja puoli tuntia seikkailupuisto Zippyssä Haagassa. Kolmen tunnin seikkailulippu maksoi 25 euroa ja sisälsi viisi eri rataa, joiden vaikeusaste kasvoi rata radalta. Tykkäsin seikkailupuistosta ihan älyttömästi, melkein enemmän kuin huvipuistoista, sillä oli ihan huippua päästä itse tekemään kyydissä istumisen sijaan. Ratojen läpäiseminen kävi urheilusta, ja mun yläkroppa ja keskivartalo olivat ihan jumissa keikan jälkeen!

Illalla lähdettiin vielä istumaan porukalla uudistettuun Hernesaaren rantaan. Täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin konseptista terassit, ruokaa ja musiikkia aika tosi paljon! Venesatama oli tosi kaunis, ja kai jostain olisi voinut pulahtaa uimaankin. Terassien värivalot loivat tunnelmaa hämärtyvään elokuun yöhön. Juuri tällaista paikkaa Helsinkiin olen kaivannutkin! Harmi, kun kesä on ollut niin kolea, se on varmasti verottanut vierailijoita.

Tämä aamu alkoi klassisella Fazerin aamupalalla. Pari vuotta sitten brunssailin Fasulla tosi usein, mutta nyt en ole nauttinut paikan antimista ainakin vuoteen. Mitään muutosta vuoden takaisiin herkkuihin ei ollut tullut, mutta miksipä hyvää muuttamaan.

Fasun jälkeen suunnattiin tsekkaamaan luonnontieteellinen museo. En ollut koskaan aiemmin käynyt kyseisessä paikassa, ja museon laajuus yllätti mut ihan täysin! Näyttelyt olivat tosi monipuolisia ja paljon laajempia kuin olin ajatellut. Suosittelen kovasti tsekkaamaan museon, jos luonnontieteelliset aiheet kiinnostaa.

Loma jatkuu vielä sunnuntaihin, ja tarkoituksena olisi vielä tsekata Lonna, juosta aluemestaruuskisat ja ehkäpä SUPpailla. Hauskaa viikonjatkoa kaikille!

Kommentit (1)

Vierailija

Me käytiin avomiehen kanssa Itävallassa lomalla, Obertraunissa ja Wienissä. Wienissä vikana päivänä käytiin luonnontieteellisessä museossa ja todettiin, että pitää käydä myös suomen versiossa :) ite oon käynyt siellä joskus ala-asteikäisenä, mies ei vissiin koskaan! Plus mulla on jo muutamana vuonna (kesänä lähinnä) ollut mielitekona leikkiä turistia helsingissä, yrittää katsoa kaikkea samoin kuin teen ulkomailla ja nauttia.

-Katja

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat