Eilen tehtiin pitkästä aikaa kunnon turistijuttuja, ja samalla vietettiin tosi kiva treffi-ilta. :) Meillä on ollut jo pitkään ollut tarkoitus mennä käymään Two Oceans Aquariumissa Waterfrontissa, mutta ei olla saatu oikein aikaiseksi aiemmin. No, eilen otettiin vihdoinkin tähtäimeksi käydä katsastamassa kyseinen paikka!

Ennen akvaariolle menoa meillä oli tarkoitus käydä ilmoittautumassa Slave Route Challenge -nimiseen juoksukisaan, mutta pettymys oli karvas, kun kuulimme kisan olleen niin suositun, että se oli mennyt täyteen! No, ei voinut mitään. Ensi kerralla pitää muistaa online-ilmoittautuminen!

Akvaario oli todella mielenkiintoinen ja paljon laajempi kuin olin kuvitellut. Näimme muun muassa erilaisia haita ja kilpikonnia sekä tietty pingviinejä! Paikalla oli paljon lapsiperheitä, mutta koska lauantai oli kääntymässä kohti iltaa, ei paikassa ollut turhaa tungosta.

Akvaarion jälkeen meillä oli pöytävaraus Butcher's Grill -nimiseen pihviravintolaan. Ravintola sijaitsi Greenpointissa, ja niinpä päätimme kävellä sinne pitkin merenrantaa Waterfrontista. Nähtiin taas yksi maailman kauneimmista auringonlaskuista!

Butcher's grillissä tilattiin perinteiset medium miinus -naudanlihapihvit. Pihvi oli todella, todella hyvä, yksi parhaimmista, joita olen koskaan syönyt! En osaa päättää, kumpi oli parempi pihvi, tuo vai viime keväänä La Pazissa syömäni pihvi. Joka tapauksessa ruoka oli ihan superhyvää, jälleen kerran.

Ravintolasta suunnattiin vielä Woodstockiin tsekkaamaan kaverimme keikka. Jostain syystä keikan aikana mua alkoi yskittää ihan hulluna, ja lopulta äänikin katosi! Oli siis lopulta hyvä, että juoksut jäivät tältä päivältä väliin. Toivottavasti kuitenkin huomenna olen jo taas täydessä terässä! :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat