Täytyy myöntää, että tämän päivän jälkeen kadehdin jälleen hieman puistotyöntekijöitä. Meillä oli tänään tyhy-päivä Tuohilammella, ja oli ihan mahtavaa viettää lähes koko päivä pihalla kauniissa kesäsäässä sisällä kökkimisen jälkeen. Päivän jälkeen oli ihan eri virkeä fiilis verrattuna toimistotyöpäivään! Se huono puoli kyllä puistotyössä kyllä on (hommaa joskus tehneenä), että sitä täytyy tehdä kaatosateellakin...

Päivä Tuohilammella oli siis kaikin puolin kiva, kiitos mukavien työkavereiden ja meitä hellineen auringon. Päivä alkoi erittäin maittavalla aamupalalla, jota saatiin syödä kaikeassa rauhassa ennen ohjelman alkua. Hidas ja herkullinen aamupala on ehkä parhaita asioita, joita tiedän. Monesti mietin majoitusta varatessa, että millainen aamupala on, ja teen valinnan sen mukaan. :)

Iltapäivällä reippailtiin luonnossa ja juotiin kahvin kodalla. Olin ottanut mukaan lenkkivarusteet, mutta koska söin niin tuhdin lounaan, päätin olla niin kuin normaalit ihmiset ja vain kävellä. :)

Päivän treenin aika koitti myöhemmin, sillä suunnistin tyhyilyn jälkeen suoraan metrolla Mellunmäkeen ja siitä iltarasteille. Olen osallistumassa Jukolan viestiin lauantaina, enkä ole kertaakaan käynyt suunnistamassa tälle kesälle! Pieni paniikki iski, ja niinpä oli pakko ottaa kartta kauniiseen käteen edes kerran ennen h-hetkeä. Mediassa on peloteltu Jukola-maastojen ja ratojen haastavuudella, eikä sääkään näytä tällä hetkellä kauhean otolliselta, mikä ei varsinaisesti lisää luottamustani.

Onneksi suunnistus sujui ihan kohtuullisesti, ja onnistuin suunnistamaan pari tosi haastavaa rastiväliä sujuvasti! Ongelmia kyllä tuli heti, kun erehdyin ajattelemaan jotain muuta, ja ajatuksen karatessa ja karkasi suuntakin ja pummeja tuli. Juosta jaksoin ihan hyvin siihen nähden, että Tukholmasta on vasta 1,5 viikkoa. Oikeastaan tuli juostua vähän liiankin kovaa, sillä mut valtasi joku eläimellinen kilpailuvietti. :D Yritin koko ajan hokea itselleni, että "juokse hiljaa", mutta koko ajan näin edessäni selkiä, joita ottaa kiinni... Hohhoijaa.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat