Mistä erottaa alle ja yli 30-vuotiaan työntekijän? Alle kolmikymppiset ovat virkeimmillään perjantaina ja väsyneimmillään maanantaisin, kun taas päälle kolmikymppiset tulevat töihin viikonlopusta virkistyneinä ja väsähtävät työviikon kuluessa. Olen jo pitkään luullut siirtyneeni ennenaikaisesti tuohon yli kolmekymppisten ryhmään, mutta tämä viikonloppu ja univelat valoivat minuun taas uskoa, että kuulun ainakin toistaiseksi nuorempaan ryhmään.

Perjantaina juhlistettiin työkaverini läksijäisiä, mutta noista kemuista jouduin poistumaan jo yhdeksän jälkeen, sillä lauantai-aamuna minua odotti aikainen aamuherätys. Olin nimittäin lupautunut Helsinki Half Marathonille talkoolaiseksi, ja jo ennen kahdeksaa olin Finlandia-talolla. Hieman hyrisytti herätä ennen seiskaa lauantaina, mutta yllättävän hyvin siitäkin selvittiin!

Hienosti olivat Runner´s High:n pojat hoitaneet hommat ja pistäneet juoksutapahtuman pystyyn. Mun piti olla alunperin jäniksenä, mutta koska Tukholma ja flunssa, se homma jäi nyt väliin. Autoin aluksi narikassa ja juoksun ajan pyöräilin reitin varrella ensiapuvalmiudessa ja otin kuvia. Onneksi mun ei tarvinnut käyttää taitojani kertaakaan!

Olin tosi kuollut kisan jälkeen, vaikka en muuta tehnyt kuin pyöräilin. Olin jotenkin unohtanut syödä ja juoda, joten olo oli aika karsea. Mentiin illalla onneksi meidän vanhempien kanssa lähi-nepsuun syömään, ja Paneer Tikka Masala paikkaili mukavasti päivän energiavajetta. Illalla ohjelmassa oli After-runit ihanan juoksuporukan kanssa. Maisteltiin Aussie Clubin herkulliset mojitot ja loppuillasta pistettiin jalalla koreaksi tanssilattialla. Ja yöunet jäivät taas vähäisiksi...

Tämä päivä on ollut - kuten odotettua - tosi väsynyt. Sen verran kuitenkin aktivoiduttiin, että käytiin vähän salilla ja juoksemassa. Jussi veti mulle tosi tiukan salitreenin Esportilla, ja olin ihan kuollut sen rääkin jälkeen! Loppuilta onkin mennyt rentoilemassa ja jätskiä syöden. Onneksi huomenna työt alkaa vasta kympiltä, niin saa ehkä vähän paikkailtua tätä univelkaa!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat