MAANANTAI: kevyt juoksu 55min / 9km + CXWORX 30min

TIISTAI: kevyt juoksu 1h15min / 12km

KESKIVIIKKO: Eliitin treenit 1,5h: alkuverkka + 5x500m mäkivedot + loppuverkka

TORSTAI: lepo

PERJANTAI: tv-reipas 60min: alkuverkka 3km + reipasta juoksua 6km 5.10min/km -vauhtia + loppuverkka 2km

LAUANTAI: lepo

SUNNUNTAI: kevyt juoksu 18km / 1h50min

YHTEENSÄ: 7h / 60km

Viime viikko alkoi tutulla setillä: vajaan kympin lenkillä ja viikottaisella vatsalihasjumpalla. Maanantainen CXWORX-coretunti on muodostunut suorastaan perinteeksi, ja mikä onkaan mukavampi tapa aloittaa viikko kuin kurittaa vähän vatsalihaksia. ;)

Tiistaina hölkkäilin kevyet kaksitoista kilsaa siskoni Saaran kanssa. Sykemittari jäi kotiin, joten fiilispohjalta mentiin! Lenkki oli kuitenkin rasitukseltaan helposti pk:n puolella. Keskiviikkona vuorossa oli tiukempaa settiä, kun juostiin Eliitti-ryhmän kanssa Pirkkolan mäkiä. Mä inhoan mäkivetoja, ja ehkä just siksi mun pitäisi tehdä niitä... Vedettiin viisi kertaa pitkä ja hivuttava puolen kilsan nousu täysillä ylös asti, huilattiin heti ja juostiin alas aika kovaa. Sain onneksi aikaan ihan nousujohteisen sarjan, mikä oli positiivista!

Torstaina pidin lepopäivän, koska priorisoin työpaikan iltakoulutuksen illallisineen lenkkeilyn edelle. Perjantaina hölkkäsin tasavauhtisen reippaan lenkin Keskuspuistossa. Reippaan osuuden vauhti oli selvästi alle maraton-vauhtini, mutta syke oli siihen nähden aika korkea, mikä vähän masensi. :/ No, aina ei vaan kulje!

Lauantaina elvyin pikkujouluista, joten silloinkaan ei tullut lenkkeiltyä. Sunnuntaina sain kammettua itseni "pitkikselle", eli kävin heittämässä 18 kilsaa kaverin kanssa. Jotenkin viime syksyn ja maraton-harjoittelun jälkeen tuntuu, että alle 20 kilsan lenkki ei ole pitkis, mutta ehkä se näin pk-kaudella on. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat