Tuntuu, että koko viime viikko meni ihan ohi, mutta kun sykemittaria katselen, niin onhan sinne taas jokunen lenkki kirjaantunut. En varmaankaan sitten tehnyt viime viikolla kuin kävin töissä ja urheilin, kun muistijälkiä ei mielen perukoille pahemmin jäänyt!

MAANANTAI: lepo

TIISTAI: 1h20min / 12,5km

KESKIVIIKKO: 1h10min / 10,5km + CXWORX 30min

TORSTAI: Eläintarhan juoksukoulu 1h30min, sis. vauhtileikittelyä, yht. 9,5km

PERJANTAI: kevyt juoksu 7,5km / 45min, sis. 3x100m vedot

LAUANTAI: verkka 25min + kympin kisa 43.43 + verkka 10min

SUNNUNTAI: pitkä lenkki 25km / 2h35min

YHTEENSÄ: 8h 40min / 78km

Viikko alkoi vähän kököissä fiiliksissä, sillä olin maanantaina vielä vähän flunssan jälkimainingeissa. Päätin varmuuden vuoksi pitää vielä lepopäivän, vaikka ehkä joku toinen olisi uskaltatunut lenkkeilemään. No, parempi yksi "turha" lepopäivä kuin siirtyminen treenin pariin liian aikaisin ja flunssan pitkittyminen!

Tiistaina olo oli jo ihan toinen, ja kävin hölkkäämässä yhteislenkin kaverini kanssa. Vettä tuli kuin aisaa, mutta ilma oli lämmin, joten pikku kastuminen ei haitannut yhtään. Keskiviikkona ohjelmassa oli myös peruslenkkeilyä, tosin kävin juoksun lomassa vähän kurittamassa vatsalihaksiani Esportilla CXWORX-nimisellä tunnilla.

Torstaina ohjelmassa oli vähän kovempaa treeniä Eläintarhan juoksukoulun muodossa. Tehtiin kahden minuutin vetoja kahden minuutin palautuksella yhteensä seitsemän kappaletta - tai no, mä jätin kaksi viimeistä väliin, koska ajattelin, että mahdollisesti kisaan lauantaina. Jalat menivät juoksusta ihan uskomattomaan juntturaan ja seuraavana päivänä lenkillä tuntuikin, että ne eivät liikkuneet yhtään mihinkään. Perjantaina kieltämättä vähän pelotti, että mitä kymppi tulee oikein olemaan. :D

Kympin kisasta kirjoittelinkin jo teille, se meni aikalailla nappiin omalta osaltani. Seuraavaksi alankin metsästää 43 minuutin alitusta! Olin yllättävän fressi sunnuntaina, joten 25 kilsan pitkiskään ei tuntunut pahalta. :)

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat