MAANANTAI: juoksu 60min / 9,5km + hieronta

TIISTAI: lepo / töissä

KESKIVIIKKO: kevyt juoksu 55min / 8,5km

TORSTAI: verkka 27min + 3km maastojuoksukisa 12.21 + loppuverkka 20min, yht. 11km

PERJANTAI: juoksu 50min, sis. 10min reipasta, 8km

LAUANTAI: verkka 3km + reipasta 6km (5.16min/km) + verkka 2km, yht. 65min/ 11km

SUNNUNTAI: pitkähkö lenkki 1h45min / 17,5km

YHTEENSÄ: 6h 35min / 65,5km

Aika kurkata taas viime viikon treenipäiväkirjaan! Viime viikko oli super kiireinen, joten mitään "ekstraa" en ehtinyt tekemään. Pelkkää juoksua juoksun perään. :) Kun kiireet helpottavat, lisään kyllä ohjelmaan ainakin lihaskuntoa!

Viikko alkoi kevyellä tunnin mittaisella juoksulenkillä. Usein käyn maanantaisin core-tunnilla, mutta nyt olin varannut hierojan, joten coret jäivät väliin. Hierojalla auottiin jumisia paikkoja ja sainkin käskyn alkaa venytellä enemmän!

Tiistaina päivä meni töissä, joten mitään urheilua ohjelmaan ei kuulunut. Keskiviikko meni puolestaan töistä palautuessa ja koomaillessa, illalla sain kuitenkin heitettyä pienen lenkin. Lenkki teki hyvää, ja sen päälle vedin pari aukkaria torstain kisoja silmällä pitäen.

Torstaina vuorossa oli Pirkkolan talvisarjan juoksu ja kolme kilsaa mäkisellä hiekkatiellä. Kroppa oli aika väsynyt päivysämisestä, mutta lähdin silti mukaan kisaan. Räntäsade ei tarjonnut mitään otollisimpia kisaoloja, mutta urheasti lähdin pitämään jo aika reipasta vauhtia alusta asti. Onnistuin vauhdinjaossa hyvin, ja tonnit tulivat 4.12, 4.14 ja 3.55! Fiilis kisan jälkeen oli todella hyvä. :)

Perjantaina kävin juoksemassa pienen palauttavan lenkin yhdessä siskoni ja kaverini kanssa. Ohjelmassa mulla oli jotain pidempää, mutta päätin mennä saman lenkin kuin seuralaisenikin. Lauantaina juoksin tasavauhtisen reippaan siskoni kanssa, ja sunnuntaina pitkistelin ystäväni kanssa. Jotkut väittävät juoksun olevan yksinäinen laji, mutta mä olen kyllä eri mieltä!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat