MAANANTAI: kevyt juoksu 60min / 9,5km, loppuun 3x20 sek vedot

TIISTAI: kevyt juoksu 60min / 10km, loppuun tekniikkaa

KESKIVIIKKO: Eliitti-ryhmän treenit 1h45min: alkuverkka + 3000m vauhtileikittely + 4x1000m + loppuverkka, yht. 14km

TORSTAI: AirYoga 90min

PERJANTAI: tv-reipas 1h10min / 12km: alkuverkka 2km + 8km keskivauhdilla 4.58min/km + 2km loppuverkka

LAUANTAI: pitkä lenkki 2h / 19,5km

SUNNUNTAI: kevyt juoksu 60min / 9km

YHTEENSÄ: 9h25min / 74km

Kulunut viikko sisälsi aika paljon ihan peruslenkkeilyä, ja näköjään tein kolme aika identtistä juoksulenkkiä! No, joskus näin. Tällä viikolla pitää koettaa ryhdistäytyä ja käydä ainakin kertaalleen salilla!

Viikko alkoi kevyellä tunteroisen mittaisella juoksulenkillä. Olin tehnyt edellisenä päivänä 24h töitä, joten mihinkään kovin kovaan treeniin en vain kyennyt. Tunnin hölköttely sopi kuvaan oikein mainiosti. :) Samanlainen lenkki tuli tehtyä kuin vahingossa seuraavana päivänä, kun parin kaverin kanssa päätimme lähteä yhteislenkille. Loppuun sain sentään tehtyä hieman tekniikkaa!

Keskiviikkona juoksimme Eliitti-ryhmän kanssa Pirkkolassa. Tarjolla oli monipuolinen harjoitus: ensin juoksimme noin kolme kilsaa siten, että juoksimme ensin lyhtypylvään välin kevyesti, sitten toisen reippaasti ja kolmannen kovaa. Tätä siis toistimme koko kolmen kilsan ajan, ja välillä meinasin kyllä mennä pylväissä sekaisin! Vauhtileikittelyn jälkeen juoksimme neljä kappaletta tonnin vetoja, jotka kulkivat jotenkin todella hyvin.

Torstaina minä ja kymmenen lukijaa pääsimme tutustumaan Esport Bristoliin yhdessä Ny Reenataan -bloggaajien ja heidän lukijoidensa kanssa. Bristol oli todella hieno ja erilainen kuntosali, ja odotan innolla, että pääsen sinne treenaamaan. Laitan vielä paikasta lisää kuvia, jahka saan niitä!

Tasavauhtisen reippaan lenkin vuoro oli perjantaina. Tv-reippaat on nykyään melkeinpä mun lempilenkkejä, niin mukava niiden vauhti on! Juoksen yleensä tv-reippaat siten, että syke on noin 165 eli aikalailla aerobisen ja anaerobisen kynnyksen puolivälissä.

Lauantaina hölkkäsin pitkän lenkin pois alta, sillä arvelin, etten sunnuntaina ehdi kunnolla juoksemaan. Ja niinhän siinä kävi, että sunnuntaina oli aivan liian kiire, enkä ehtinyt muuta kuin juosta tunnin, vaikka haaveilin salilla käymisestä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat