Arki on pyörähtänyt taas mukavasti käyntiin Helsingissä. Tai no, voiko tässä nyt oikein arjesta puhuakaan, kun olin vain perjantain ja sunnuntain töissä ja nyt olen lomaillut kaksi päivää putkeen? Joka tapauksessa on ollut kiva olla taas kotona, vaikka lomallakin oli tietenkin tosi ihanaa.

Jostain syystä mulla on kovin kevättalvinen olo - tänään aurinko paistoi niin ihanasti, että väkisinkin tuli mieleen, että nyt eletään vähintäänkin helmikuun loppua ja hiihtoloma kolkuttelee ovella. Valoisaa oli vielä neljän aikaan, mikä edelleenkin hämmentää mua, pohjoisen asukkia. Tammikuu kun on aina ollut sysipimeä kuukausi, ja valoa työpäivän päätteeksi on näkynyt vasta helmikuun puolivälissä!

Näin aurinkoisena päivänä oli luksusta päästä viettämään vapaapäivää. Nukuin 11 ja puoli tuntia, kokkasin itselleni banaanilettuja ja lueskelin lehtiä. Iltapäivällä lähdin käymään kaupungilla, ja rikoin heti kahta asettamaani uuden vuoden lupausta: shoppailun ja ulkonasyömisen välttelyä. No, kaikkihan tietävät, että totaalikieltäytyminen on varten vain heitä, joilla on ongelmia...

Ihanien tyttöjen seurassa neljä tuntia nepalilaisessa hujahti ohi hetkessä. Aina puhutaan, että pitäisi nähdä useammin, ja niinpä heti sovittiin kahdet uudet treffit! Huomasin, että jostain syystä mun kalenterissa on aika paljon tyhjää nykyisin, eikä sovittuja menoja niin paljon kuin aiemmin. Tavallaan aika vapauttavaa.

Uusi vuosi on siis alkanut sangen mukavissa merkeissä. Kävellessäni kaupungilta kotiin mun mieleeni putkahti jostain, tämä biisi, ja sen jotenkin kepeä fiilis tarttui minuun. Hymyilytti.

Ihanaa iltaa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat