Tässä puolimaratonilta ja maratonilta toipuessani olen joutunut lepäilemään aika paljon, ja käytin tilanteen hyödykseni harrastamalla kehonhuoltotunteja tavallista ahkerammin. Tähän mennessä suosikkini on ollut Hot-salissa jumppailtava BodyBalance, sillä tunnissa yhdistyy mielestäni joogan, pilateksen ja tai-jin parhaat puolet. Olen ollut kyllästynyt pelkkiin joogatunteihin, enkä pilatekseen ole koskaan oikein päässyt sisälle.

Päätin tässä eräs ilta ex tempore lähteä kokeilemaan Yin Yogaa. Eräs juoksukaverini oli kehunut tuota joogamuotoa, ja kroppani kaipasi vähän venyttelyä, joten ajattelin Yin Yogan olevan paikallaan. Meinasin myöhästyä tunnilta, mutta lopulta ehdin kuin ehdinkin ajoissa Esportille (joka on yhteistyökumppanini).

Juuri ennen tunnin alkua kauhukseni huomasin että tunti oli 75 minuutin mittainen - kääk, kuinka pitkä! Ehdin jo hätääntyä, että miten mun hamsterin keskittymiskyvyllä pystyn muka joogailemaan noin kauan. No, tunti alkoi ihanan leppoisasti pitkillä pakaravenytyksillä... Ja jatkui samanlaisena! Pitkiä, ihania, eheyttäviä venytyksiä ja hiljaisuutta - voiko olla mitään rentouttavampaa? Meinasin nukahtaa Hot-salin lämpimään syleilyyn, kun olin niin rentoutunut.

Tunti kului yllättävän nopeasti, ja kun lähdin tunnilta, olivat juoksukilometrien kurittamat jalat kuin uudet. En varmaan koskaan ole tuntenut oloani noin vetreäksi! Aion ehdottomasti käydä tunnilla toistekin, ja onneksi ainakin Helsingin Esportin kesäkalenterista tunteja näytti löytyvänkin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat