Huh, en muistanutkaan, kuinka rankkaa uudessä työpaikassa aloittaminen voi olla! Olen ollut pari päivää töissä, ja tuntuu, etten olisi koskaan lomalla ollutkaan. :D No, ehkä se tästä lähtee, ja nopeasti tähän uuteen rytmiin varmasti tottuu.

Ennen loman alkua stressasin aika paljon sitä, että vaihdan työpaikkaa enkä palaa eää terveysasemalle. Viihdyin terveysasemalla tosi hyvin ja olin päässyt hyvin talon tavoille ja jopa oppinutkin jotain. Tuntui ahdistavalta, että taas täytyy mennä täysin comfort zonen ulkopuolelle, olla taas se keltanokka joka ei älyä mistään mitään. Lisäksi mua jännitti päivystäminen - ei itsessään se työ, vaan ilta- ja yöpäivystysten määrä. Tavallaan olisi ollut tosi paljon helpompaa palata vaan takaisin tuttuun ja turvalliseen!

Kesän aikana mieli alkoi kuitenkin muuttua, ja loman viimeisinä päivinä suorastaan odotin töiden alkua. Oli kivaa päästä oppimaan uutta, vaikka se tarkoittaakin uuvuttavia viikkoja ja useita epämukavuuden hetkiä. Ja voipahan ainakin aloittaa puhtaalta pöydältä - sekin on ihan kiva fiilis, että edessä ei ole tekemättömiä töitä.

Kiireestä ja uusien asioiden älyttömästä määrästä fiilikset ovat pysyneet positiivisina myös näiden kahden ensimmäisen työpäivän ajan. En ole koskaan työskennellyt tällä erikoisalalla, mutta tukea ja apua on riittänyt. Työyhteisö vaikuttaa mukavalta ja erikoistuvista huolehditaan. Mulla on tainnut käydä hyvä tuuri työpaikkojeni suhteen, ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä! :)

Oletteko te palanneet lomalta töihin? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Heippa! Mille erikoisalalle lähdit nyt sitten erikoistumaan, ja millä erikoisalalla nyt olet? :)

Vierailija

Tsemppiä uuteen työhön! :) Mulla alkaa opiskelut taas syyskuun alussa, eli hetken aikaa vielä kerkeen "lomailla" (eli olla kesätöissä kaupan kassalla) :D Voisitko toteuttaa jonkinlaisen päivä Sansun kanssa -postauksen sitten kun työt ovat tulleet vähän tutummiksi? :) Tykkään paljon myös sun liikunta- ja ravintoaiheisista postauksista, kiitos blogista!!

-Sanna

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, teen edelleen yleislääketieteen erityiskoulutusta eli en oo ilmoittautunut millekään erikoisalalle. Olen töissä eräällä konservatiivisella alalla.

Sanna, joo voin kyllä tehdä! :)

Vierailija, en ole vielä ilmoittautunut erikoistumaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat