Olipas kyllä kerta kaikkisen rentouttava viikonloppu! Perjantaina olin niiin kuitti, että en muista, koska olisin viimeksi ollut. Tänään olin kuitenkin jo täynnä hyvää energiaa! Pitäisi kyllä käydä kotona useammin äidin ruokapatoja maistelemassa. :)

Perjantaina toivuin päivystyskoomasta ihanien ystävieni seurassa, ja jaksoin hihitellä tyttöjen kanssa yllättävän myöhään. Lauantai-aamuna edellisillan riennot vähän kostautuivat, sillä en meinannut millään päästä sängystä ylös. Onneksi viime hetkellä kuitenkin pomppasin pystyyn ja lähdin vanhempieni kanssa Vuokattiin vaeltamaan.

Vuokatissa järjestetään vuosittain Vuokatin vaellus -niminen vaellustapahtuma, ja se sattui tällä kertaa sopivasti juuri mun vierailuviikonlopulle. Olen osallistunut kyseiseen tapahtumaan useita kertoja aikaisemminkin, ja vaikka reitti on tullut jo aika tutuksi, on vaellukselle aina huippua lähteä. Sää suosi tällä kertaa ja oli ihana ihastella ruskassa kylpeviä vaaroja!

Matkaa mittariin kertyi melkein 21 kilometriä ja tehokasta vaellusaikaa käytimme vähän vajaa neljä ja puoli tuntia. Kiivettiin muistaakseni kolmentoista vaaran huipulle, joten hyvää treeniä tuli kyllä tehtyä! Sykkeet paukuttelivat mukavasti peruskuntoalueen alamailla, joten tuli tehtyä oikein klassinen pitkä peruskuntoharjoitus. :)

Vaelluksen jälkeen mentiin Vuokatti-opistolle syömään kunnon lounas. Olin aika hyytynyt vaellus+jättilounas -kombosta, enkä illalla jaksanut paljon muuta kuin katsoa leffaa ja mennä kympiltä nukkumaan. Uusi viikko onkin hyvä aloittaa 11h-yöunien jälkeen! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Moi! Vitsi miten makea tollainen vaellustapahtuma!! Ja niin kauniita maisemia ja ihana ruska! :) Mekin käytiin eilen Nuuksiossa vaeltamassa, mutta etelässä ei vielä ruska ole näkyvissä. Kaunista ja rentouttavaa oli kuitenkin! Kivaa viikkoa sinne! :)

 

Vierailija

Olin itse samaisessa tapahtumassa ja ihmettelen suuresti tuota aikaasi. Vaelsin 12 kilometrin osuuden samasta pätkästä ja siinä meni 4 tuntia. Monin paikoin vaarojen rinteet olivat tosi jyrkkiä, kivisiä ja juurakkoisia, että jalansijan sai katsoa tosi tarkkaan. Ne kun selvittää, niin muut pätkät voi juosta (tai siis loikkia) juurakoiden yli :)

Ihana paikka ja reissu kokonaisuudessaan! Ensi vuonna taas uudelleen.

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, pitääpä itsekin käydä Nuuksiossa pian :)

Vierailija, siis tuosta ajasta oli otettu tauot pois, eli tuo 4,5h oli tehokasta vaellusaikaa :) Taukoineen meni yli viisi tuntia. Oli kyllä huippua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat