Myyh, niinhän siinä sitten lopulta kävi, että syysmyrsky saboitoi suunnitelmamme Tallinnaan menosta! Laukut oli jo pakattu ja hotellit maksettu, kun kännykkääni kilahti perjantaina viesti peruuntuneista lauttamatkoista. No, ehkä näin Estonian uppoamisen vuosipäivänä oli parempi, ettei lähtenyt uhmaamaan myrskyä Itämerelle. Näyttää kuitenkin siltä, että reissu saadaan siirretyksi, eli ehkä ihan kaikki rahat eivät menneetkään hukkaan.

Perjantai-ilta ja lauantaipäivä vapautuivatkin yllättäen muille aktiviteeteille, joten olo oli vähän hassu. Päädyttiin menemään perjantaina aftereille murehtimaan menetettyä matkaa pastan ja mojitojen äärelle. Fiilikset kirkastuivat aika pian, eikä reissun peruuntuminen enää kauaa jaksanut harmittaa!

Kokis paras palautusjuoma pitkiksen jälkeen!

Oon ollut jotenkin ihan tosi väsynyt viime viikkoina, joten siinä mielessä oli ihan jees, että aikaa nukkumiselle vapautui. Lauantaina koisinkin kunnon unet ennen kuin lähdin juoksemaan toistaiseksi pisintä pitkistäni. Pitkälle lenkilleni tuli mittaa 27 kilsaa! Maraton siis lähestyy, ja lenkit sen kun pitenee. Vielä varmaan 1-2 pitkistä tulee tehtyä ennen lokakuun 26. päivää.

Minä ja synttärisankarin kissa.

Lauantai-iltana vuorossa oli herkuttelua ystäväni synttäreiden merkeissä. Tyttöporukalla syötiin suklaakakkua ja juotiin vähän skumppaa, mikäs sen parempaa. Mä en jaksanut lähteä minnekään iltaa jatkamaan, vaan tulin kotiin kiltisti nukkumaan. Sunnuntaina herkuttelu jatkui Kämpin brunssilla, jonne suunnattiin vielä kertaalleen synttärisankaria juhlimaan.

Nyt onkin sit hyvä aloittaa viikko ilman pahempia univelkoja. :) Tiedossa on uusi sijoituspiste, joten odotan uutta viikkoa innolla! Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat