Poikakaverini oli järkännyt mulle ystävänpäivän illaksi yllätyksen, ja eilisessä postauksessa jännitinkin, että mitäköhän mahdetaan tehdä. Ohjeistuksen mukaan pukeuduin nättiin mekkoon, ja niinpä hurautettiin Uberilla keskustaan!

Olin toki arvellut, että jonnekin mennään syömään, mutten luonnollisestikaan osannut aavistaa, että minne. Taksin kaartaessa pihaan en silloinkaan arvannut, että mikä on kohteemme, mutta lopulta sekin paljastui. Poikakaveri oli varannut meille ystävänpäiväillallisen viiden tähden hotellissa Taj Cape Townissa sijaitsevasta ravintolasta, Bombay Brasseriesta!

Nimensä mukaan ravintolassa tarjolla oli intialaista ruokaa, joka lukeutuu meikäläisen lemppareihin. Vaikka Michelin-tähtiä ravintolalla ei ollutkaan, oli palvelu ihan älyttömän hyvää. Eikä ruuassakaan ollut moittimista: syötiin seitsemän ruokalajia sisältänyt ystävänpäivämenu, joka oli kokonaisuudessaan varsin makoisa. Erityisesti alkupalat jäivät mieleeni herkullisina! Jostain syystä musta tuntuu, että alkupalat on aina ne parhaat?

Illallistettiin kaikessa rauhassa yli kolme ja puoli tuntia, ja oli kyllä mukavaa päästä pitkästä aikaa syömään vähän fiinimmin. Arvostan ihan hulluna tällaisia yllätyksiä ja sitä, että toinen jaksaa nähdä vaivaa, ottaa selvää ja speksailla. Jos yllätykset olisi mun varassa, syötäisiin varmaan aina tyyliin KFC:lla, heh.

Harmillisesti tulin viime yönä kipeäksi, ja tämä päivä on mennyt aika lailla vaakatasossa. Olo on jo selvästi parempi, mutta ärsyttää tällainen välitila, jossa on liian kipeä tekemään mitään järkevää, mutta sängyssäkään ei jaksaisi makoilla. Huoh! No mutta, suunta kohti parempaa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat