Heippa!

Vielä ehtii osallistua arvontaan, jossa on palkintona ilmaistunnukset Mun Treenarin puolimaraton-haasteeseen! Jätä kommenttisi tähän postaukseen, niin arvon voittajat. HUOM! Kaikkia kommentteja ei ole julkaistu, mutta ne ovat silti mukana arvonnassa.

Tässäpä vielä tietoa haasteesta lyhyesti:

"Tavoitteena puolimaraton -haasteessa treenataan tehokkaasti, mutta kroppaa kuunnellen. Juoksuohjelman on suunnitelleet Runner´s High:n erittäin ammattitaitoiset juoksuvalmentajat, ja minä toimin haasteessa ikään kuin tsempparina. Saat joka päivä puhelimeesi päivän treenin ja muutamia kertoja viikossa juoksuaiheisia vinkkejä ja artikkeleita. Minulta voi kysyä juoksu- ja terveysaiheisia kysymyksiä kerran viikossa chatin merkeissä. Haasteen aloituspäivä on 29.6., ja ohjelman voi ladata 23.6. alkaen!

Haaste on tosiaan tarkoitettu juoksua jo jonkun aikaa harrasteneille, kohtuullisessa peruskunnossa oleville lenkkeilijöille. Jos siis peruslenkit sujuvat, mutta vauhtikestävyys harjoittelu on hepreaa, tässä on erittäin hyvä mahdollisuus kehittää nimenomaan vauhdikkaampaa juoksua! Kokemuksesta tiedän, että jo kahdeksan viikon ohjatulla treenillä voi kehittyä jo varsin mukavasti! "

Kommentit (4)

Vierailija

Hei,

Kiitos kivasta blogista. Kivoista kirjoituksistasi saa aina treenimotivaatiota lisää :). Osallistuisin myös tähän arvontaan.

-Anne

Vierailija

Tämä on juurikin nyt niin ajankohtaista! Juossut olen suunnilleen neljä vuotta ja pari kesää puolikkaan vauhti on junnannut parin tunnin vauhdissa. Vauhtia tarvitaan, joka mahdollistaa myös täysmatksn ajan parantamisen. Ehdottomasti kisassa mukana!

Vierailija

Oi voi, tää ois ollu just kiva! Harmi vaan, kun mulla on vääränlainen puhelin. :(

-Katri

Vierailija

Tahtoo mukaan arvontaan! Elämäni eka puolikas tuli juostua kolme viikkoa sitten HHM:llä ja jäi kova kipinä juosta syksyllä toinen :) T. Hansu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat