Joka kesä pitää aina kirjoittaa yksi postaus yllämainitulla otsikolla, heh. Tänä kesänä jäljellä olevan kesän hehkuttaminen tuntuu kumminkin erityisen tärkeältä, kun säät olivat mitä olivat kesä-heinäkuussa.

Aloitin työt loman jälkeen tällä viikolla, ja vaikka töissä onkin ollut mieluisan sijoituspisteen vuoksi ihan tosi kivaa, olen samalla ollut jotenkin tosi poikki. Mulla on tapana pyöräyttää vuorokausirytmi lomalla aina ihan pyllylleen - olisin kai luontaisesti enemmän yökukkuja - joten aamuherätykset ovat olleet yhtä tuskaa. Samoin töiden jälkeen olen ollut ihan tööt, mutta kun ilta koittaa, vireystasotkin nousevat... Huoh. Ehkä rytmi tästä vielä palautuu ennalleen.

Kesäiset ilmat ovat tosiaan vielä ainakin täällä etelässä jatkuneet, ja mäkin olen koittanut nauttia niistä, vaikka töissä päivät olenkin ollut. On tuntunut suorastaan syntiseltä makoilla näillä keleillä vaan sisällä! En tiedä mistä mulle on tällainen pakko-olla-ulkona-hyvällä-säällä -syndrooma. Ehkä lapsuudesta?

Eilen käytiin poikakaverin ja hänen kaverinsa kanssa korkkaamassa stadikka-kausi. Aika viime tippaan meni, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Juoksin vajaan kympin lenkin töistä kotiin, kävin vaihtamassa kamat kotona ja siitäpä sitten jo lähdettiin vähän uiskentelemaan.

Viikonloppu meneekin hektisissä tunnelmissa, sillä yhdellä yläastekavereistani on polttarit! Polttarit kestävät aina sunnuntaihin saakka, joten saa nähdä, missä lukemissa nämä univelat sunnuntaina on... Joka tapauksessa hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat