White Trash Disease -blogin Nata postasi viime maanantaina hauskan koostepostauksen kuluneesta viikostaan. Koska itsekin tykkään lukea blogeista enemmän arjen kuulumisia kuin katsella kiilotettua pintaa, niin päätin itsekin tarttua tähän mielenkiintoiseen postausideaan!

Kuten olen kertonutkin, kulunut viikko oli stressaavin naismuistiin. Siksi blogikin on ollut vähän hunningolla - kun kirjoittelee pari kymmensivuista esseetä englanniksi, pää kumisee tyhjyttään, kun pitäisi iltaisin istua blogin ääreen! Koulu on kuitenkin tenttejä lukuunottamatta tältä lukuvuodelta paketissa, joten ehkä blogi ei kuitenkaan kuole ihan pystyyn. Tenttiin lukeminen ei jotenkin ole ihan niin hektistä kuin nuo kirjoituspuuhat!

Tätä postausta tehdessäni huomasin sellaisen ilahduttavan faktan, että näin opiskellessa elämä ei ole läheskään niin viikonloppukeskeistä kuin työelämässä. Töissäkäydessä arki kuluu helposti vain liikunnan ja muiden askareiden parissa, ja sosialisointi keskittyy viikonloppuihin. Opiskelijana iltamenot onnistuvat myös arkisin, mutta toisaalta taas miinuspuolena on taas se, että myös viikonloppuisin täytyy opiskella, ainakin näin kiireisenä tenttikautena.

Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä kurkkaus minun viikkooni!

MAANANTAI: Jos jotain tässä opiskelijana olossa rakastan, niin se on vapaat maanantait. Meillä ei ole luentoja maanantaisin, mikä on aivan huippua, ja pehmeä laskeutuminen viikkoon on helppo ottaa. No,mitään älyttömiä lorvailuja ei ollut luvassa sillä heräsin jo seiskalta, ja ennen puoltapäivää olen tehnyt pitkän lenkin. Tämän jälkeen syön vähän lounasta, otan kahvikupin kauniiseen käteen ja yritän kirjoittaa esseetäni. Päivä ei todellakaan ole mikään produktiivisin, ja illalla olen aika turhautunut. Onneksi meillä on iltaohjelmaa, ja menemme tsekkaamaan uuden italialaisen keskustassa. Ruoka on mahtavaa ja tutustumme uusiin tyyppeihin!

TIISTAI: Tiistai ei valitettavasti ala yhtä virkeissä merkeissä kuin maanantai. Dinnerin venähtämisen ansiosta yöunet ovat jääneet lyhyiksi ja levottomaksi. No, onneksi kahvi on keksitty! Aamupäivä kuluu kirjoittelun merkeissä ja iltapäivä puolestaan koululla luennolla. Luentojen jälkeen syömme vähän välipalaa ja suuntaamme lenkille Seapointin promenadille. Illalla kokkaillaan kotona ja katsellaan telkkua - aika peruspäivä!

KESKIVIIKKO: Aamu alkaa läppäriä tuijottaen, mutta kymmeneltä suuntaan salille tekemään kovan treenin matolla. Vuorossa on 12x1000m minuutin palautuksella noin puolimaratonvauhtia, huh! Treenin jälkeen palaan kotiin, syön lounasta ja naputtelen taas esseetä eteenpäin. Menemme neljäksi luennolle, jonka jälkeen suuntaamme läheiseen sushiraflaan juhlimaan kaverini synttäreitä. Illalla minulla on tarkoitus viimeistellä essee, mutta illallisviini rentoutti ja laiskistutti sen verran, että valitsen kirjoittamisen sijaan Modern Familyn.

TORSTAI: Torstai on viikon ylivoimaisesti karsein päivä. Edellisillan laiskottelut kostautuvat, sillä huomaan, että esseeni ei todellakaan kaipaa pelkkää viimeistelyä. Inhoan asioiden jättämistä viime tinkaan, enkä yleensä sitä harrasta, mutta torstaina aamupäiväni täytyy paniikkikirjoittamisesta. Kun olen saanut esseen valmiiksi, suuntaan nigerilaisten pitämään nettikahvilaan, jossa yleensä printtaan kirjoitukseni. Printteri ei kuitenkaan jostain syystä toimi, joten en saa esseetäni ulos. Ryntään kauheassa kiireessä koulun tietokoneluokkaan, mutta nettikahvilasta on tarttunut muistitikkuuni virus, enkä sen vuoksi pysty printtaamaan! Hermoni ovat riekaileina, mutta päätän hakea silti lounasta - huomatakseni, että olen unohtanut rahat kotiin. Onneksi laukunpohjalta löytyy sen verran kolikoita, että saan ostettua leivän ja kahvin, jotka vedän huiviini luennolla.

Luennon jälkeen olo alkaa jo helpottua, ja suunnataan poikakaverin kanssa keskustaan naamiaisasuostoksille ja ruokakauppaan. Illalla teen vielä pienen lenkin, kokkaan lohisalaattia ja katson taas Modern Familyä.

PERJANTAI: Perjantaina nukumme vähän tavallista pidempään, ja heräämme vasta kahdeksan aikaan. Kunnon yöunet tulivat todella tarpeeseen edellispäivän stressauksen jälkeen! Aamupäivällä teen ihmisoikeusesityksen ja käyn ripsihuollossa sekä lounaalla. Iltapäiväksi suuntaamme vielä Kampukselle, jossa pidän esitykseni. Yleensä tykkään esiintymisestä, mutta englanniksi puhuminen jännittää! Onneksi esitys menee ihan hyvin.

Iltapäivällä käymme juoksemassa juoksukerhomme kanssa, ja illalla on naamiaisbileiden vuoro! Juhlimme norjalaiskaverini synttäreitä, ja kotibileissä on jopa bändi soittamassa. Viikon emotionaalinen stressi kuitenkin painaa ja lähdemme kotiin jo puolenyön jälkeen.

LAUANTAI: Lauantaina herään vähän liian aikaisin, mutten saa enää unta. Juon aamupalalla kolme kuppia kahvia, lueskelen blogeja ja ennen yhtätoista olen jo lenkillä. Päivä on yllättävän kuuma toukokuiseksi, ja lenkin päätteeksi on järkyttävä jano! Kokkaan myöhäiseksi lounaaksi pitsaa, minkä jälkeen koetan opiskella, mutta päätyn katselemaan Norpan kellottelua kivellä. :D Illalla katsotaan Jesse Owensista kertova leffa ja menen aikasin nukkumaan.

SUNNUNTAI: Nukun vähän pidempään ja herään "vasta" yhdeksältä. Päivä on pyhitetty opiskelulle, ja niinpä kaihoisasti vastaan kieltävästi kavereideni vaellus-kutsulle. Päivä on kaunis, täydellinen vaeltamiseen, mutta valitettavasti reissuun kuluisi liian paljon aikaa. Sen sijaan käyn pienen lenkin, ja iltapäivällä mennään poikakaverin kanssa brunssille lähikahvilaan. Illalla koetan opiskella vaihtelevalla menestyksellä, kunnes tulee aika katsoa jääkiekkoa!

Muuta myyh, Suomi hävisi! :( No, voin silti mennä hyvillä mielin nukkumaan, sillä sain tiistaina palauttamani esseen takaisin ja sain siitä hyvän arvosanan!

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat