Selailin tuossa kuvia puhelimestani (jep, joudun nykyään ottamaan kaikki blogikuvat puhelimellani, kiitos jumahduspisteessä olevan läppärini joka ei suostu latamaan järkkärin kuvia) postausta varten ja naureskelin poikakaverilleni, ettei kukaan varmaan jaksa enää lukea näitä mun postauksia, kun kaikki jutut on vaan joko liikunnasta tai ruuasta! :D Kamerassa ei ollut juuri mitään muuta kuin ruoka- ja juoksukuvia nimittäin... Mutta mistä muusta sitä ihmiset ottaa kuvia? Tai ehkä kuvat vaan kertovat siitä, että minulla ei ole muuta elämää kuin syöminen ja urheilu, heh.

No, vaikka viikonloppu olikin yhtä treeniä ja syömistä, en todellakaan voi valittaa. Olen ollut taas enemmän tai vähemmän menossa varmaan kaikkina viikonloppuina pari kuukautta takaperin, joten tällainen ei-juurikaan-suunnitelmia -viikonloppu tuli tosi tarpeeseen. Joulukuussa kun on taas menoa jokaisena viikonloppuna eikä lomaakaan pyhiä enempää ole, niinpä otettiin tästä viikonlopusta kaikki irti!

Lähestyvän reissun vuoksi olen buukannut päivystysvuoroja jokaiselle viikolle, joten mun viikonloppu alkoi jälleen perjantai-aamuna, kun lopettelin aamulla työvuoron. Suuntasin suoraan töistä Etelä-Afrikan lähetystöön hoitamaan viisumiasioita, ja "pienen" säädön jälkeen sain kuin sainkin hakemuksen matkaan! Toivotaan, että se tulee hyväksyttynä takaisin. :) En saanut nukuttua töiden jälkeen päivällä, mutta onneksi jaksoin pysytellä virkeänä illan, sillä kävimme perjantai-iltana nauttimassa Patronan antimista. Ruoka oli ihan sairaan hyvää, ja erityissuositus menee habanero margaritoille!

Lauantaiaamu valkeni yhdentoista tunnin yöunien jälkeen varsin rattoisana. Olin kuin ihan eri ihminen kunnon unien jälkeen, ja tuntuu, että tarvin tuollaiset kellon ympäri -tyyppiset unet päivistyksen jälkeen väkisinkin... Aamupalan syötyäni totesin, että taidan juuri ja juuri ehtiä Helsinki Half Marathon -klubin aamutreeniin Eltsuun. Onneksi menin, sillä tehtiin tosi kiva 3x8min -vauhtikestävyysharjoitus! En usko, että olisin yksin saanut moista treeniä aikaan.

Tuntui hyvältä juosta pitkästä aikaa kovaa. Katsotaan, josko uskaltautuisin ensi viikolla Joulujuoksuun tai sitä seuraavalla viikolla Aktia -cupiin kympille! Hoksasin myös, että olen kesällä Suomessa juuri silloin kun Helsinki Half Marathon juostaan, joten pitääpä laittaa ilmottautuminen sisään - hintaporraskin vaihtuu huomenna! Jos puolimaraton Helsingin keskustassa kiinnostaa, kannattaa todella pistää tämä tapahtuma harkintaan (tämä ei ollut maksettu mainos). :)

Illemmalla suunnattiin poikakaverin kanssa vielä kaupungille. Käytiin Tamarinissa syömässä, Starbucksissa kahvilla ja käytiin tsekkaamassa Aleksanterinkadun jouluvalot. Melkein tuli joulufiilis, kun siemailin Gingerbread-lattea Stockan edessä joululaulujen raikaessa näyteikkunoiden jouluasetelmista. :) Illalla käytiin katsomassa vielä Hunger games -leffa, ennen kuin painuttiin jälleen pitkille yöunille.

Tämä päivä on ollut yksi laiskurin unelma - nukuin pitkään, söin aamupalaa ja kävin pitkällä lenkillä (no, viimeksi mainittu ei ehkä kuulu laiskurin lempipuuhiin). Sen jälkeen olenkin pysytellyt sisätiloissa, syönyt ison kulhollisen pastaa ja jäätelöä sekä tuijottanut House of Cardsia! Toivotaan, että näillä lepäilyillä jaksaa painaa joulukuun. :)

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

(juoksukuvat: Aki Nummela / HHM)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat