Heippa!

Blogihiljaisuutta on takana pari päivää, vaikka kuinka yritin ehtiä postailemaan niin perjantaina kuin lauantainakin! No, aina ei vaan ehdi, ja loppujen lopuksi onnistuin kehittämään viikonlopulle kaikenlaista ekstaohjelmaa, vaikkei pitänyt.

Viikonlopun päämissio oli Peru-bileet, jotka poikakaverini kanssa järkkäsimme kavereillemme. Saimme idean teemabileistä reissullamme, ja lauantaina oli sitten toteutuksen aika!

Ennen bilevalmisteluja päätin kuitenkin lähteä avaamaan ratakauden Leppävaaran Sisun järjestämissä kisoissa. Lauantai-aamuna kisat olivat juuri oikeaan aikaan - startti noin puoli yhdeltä - juhlien järkkäämistä ajatellen. Niinpä huristelin aamulla junalla Leppävaaraan ja ilmoittauduin 3000 metrin skabaan.

Juuri ennen starttia kävi ilmi, että kisassa oli vain kaksi osallistujaa, minä ja siskoni! Meitä huvitti suuresti seisoa rinta rinnan lähtöviivalla, ja vaan naurettiin ekat kaksisataa metriä... Saatiin osaksi kannustusta, ja oli tosi hauskaa, kun kuuluttaja selosti meidän kisan etenemistä. Voiton vei Saara ajalla 11.48, ja minä tein uuden kolmosen enkan 12.06! Mun tavoite oli alle 12 minuuttia, mutta omalla vedolla hyytävässä tuulessa juostuun tulokseen olen kyllä tosi tyytyväinen.

Kisan jälkeen junailin Leppävaarasta nopeasti takaisin Töölöön, sillä illan safkat piti saada valmiiksi. Kokattiin peruna- ja quinoasalaattia sekä cevicheä, ja kaikki ruuat onnistui tosi hyvin! Erityisesti cevicheen olin tyytyväinen, ja aion kyllä tehdä sitä joskus toiste. Illan päälle käytiin vielä tanssimassa ja viimeistelemässä kunnon jalkajumi.

Tänään olen viettänyt varmaan yhden elämäni inaktiivisimmista päivistä, mikä kieltämättä kyllä teki terää. Olen ollut koko päivän tosi väsynyt, mutta sen verran virkistyin iltaa kohden, että käytiin päättämässä kaverini kanssa viikko ihanaan iltalenkkiin. Tuolla on kyllä kohta niin kesä!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat