Helou!

Väsyneen viikon jälkeen viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Perjantai-aamuna ajattelin, että en jaksaisi herätä enää yhtään aamua ennen seitsemältä, joten viikonloppu tuli oikeaan saumaan. Sunnuntaivuorot ovat lompakon kannalta kiitollisia, mutta hillitön univelka on huono tapa aloittaa uusi viikko. Sitä kun ei meinaa saada millään kuitattua arkipäivinä pois!

Viikonloppufiiliksiin virititäydyin heti perjantaina töistä päästyäni, nimittäin lähdin siskoni kanssa reippaalle lenkille! Oli kyllä mahtavaa juosta valoisalla - siinä karisi kyllä koko viikon stressit. Lenkin jälkeen lähdettiin vielä kavereiden kanssa istuskelemaan Belgeen ja nauttimaan lasi punkkua. Kotiin tulin kymmeneltä ja olin niin poikki, että menin samoin tein nukkumaan.

Lauantai-lounas Tamarinissa.

Lauantai-aamu valkeni rattoisana, ja yhdentoista tunnin yönien jälkeen olin kuin toinen ihminen. Laitoin aamiaista, söin hitaasti ja luin Hesaria - ah. Vötköilyn jälkeen puin lenkkiasun ja heitin kaverini kanssa parinkympin pitkiksen.

Iltapäivällä suuntasin vielä keskustaan, sillä mun piti käydä ostamassa Perun reissua varten vähän vaelluskamaa. Lopulta en ostanut muuta kuin uudet vaelluskengät, sillä vanhat kenkäni ovat ainakin 15 vuotta vanhat... Pitää vaan ehtiä ajamaan kengät sisään ennen vaellusta!

Tänään nukuin pitkään, sillä eilinen vähän venähti kaverini kemuissa. Aamupalan jälkeen lähdin aika pian lenkille, sillä olin sopinut myöhäisestä lounaasta, jonka aiheena oli mikäpäs muukaan kuin Peru-vinkit. :) Laitoimme kaverini luona lohkoperunoita ja sitruuna-rosmariinilohta, joka oli muuten tosi hyvää!

Mutta nyt vielä hetkeksi leffan pariin! Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Hei! 

 

Sinulla on ihana blogi, olen seurannut jo pitkään sitä. Kirjoitat piristävän realistisesti asioista. Jatka samaan malliin! :) Olet muuten myös todella kaunis! 

 

Tsemppiä viikkoon! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat