Ruoka:

- Ollaan asuttu poikakavereiden porukoiden asunnossa tämä kesä, ja voi, kuinka iso keittiö onkaan inspiroinut mua kokkaamaan! Samoin suomalaiset maut ovat maistuneet tauon jälkeen mahtavilta. Olen ihan hulluna loheen, ja voisin syödä sitä vaikka joka päivä! Perjantaina tein teriaykilohta thaisalaatilla ja sunnuntaina tein uusista perunoista lohkiksia ja söimme ne uunilohen, tsatsikin ja fetasalaatin kanssa.

- Lauantaina oltiin tuparibrunssilla, ja pääsimme nauttimaan ihanasta grilliruuasta ja tuoreista mansikoista, nam!

Urheilu:

- Lauantaina juoksiin Eläintarhan urheilukentällä SM-viestit, ja pitihän se mennä kannustamaan, kun seurallani Runner's Clubilla oli sekä miesten että naisten sarjassa joukkue 800 metrin viestissä. Siskoni juoksi naisten viestissä tokan osuuden ja teki uuden enkkansa! Muutkin juoksivat ihan sairaan hyvin, ja mahtavan energinen fiilis tarttui minuunkin. Olin niin endorfiineissä, että ihan kuin olisi itse ollut juoksemassa viestiä!

- Tänään pääsin juoksemaan lenkin, josta olen pitkään haaveillut: pitkän lenkin Keskuspuistossa siskoni ja hyvän kaverini kanssa. Oli ihanaa juosta vehreässä Keskuspuistossa auringon paistaessa. Sade alkoi vasta, kun istuin bussissa matkalla takaisin Espooseen.

Kesä-Helsinki:

- Lauantai-iltapäivällä nautittiin aurinkonpaisteesta Kansalaistorilla Priden "jatkojen" tunnelmissa. Istuttiin nurmikolla ja nautittiin kylmää juomaa ja paistateltiin päivää. Tällaisina kesäpäivinä Helsinki on kyllä parhaimmillaan!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Vierailija

Hei, minkä merkkinen (ja mikä malli) tuo sun hopeinen kello on? Se joka näkyy mansikkakuvissa. Tosi nätti ja haluaisin juuri samantyylisen! :)

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Hei! Kello on Michael Korsin, mutta en kuollaksenikaan muista sen mallia :/ Aika sirokokoinen kello on, mulla on niin pieni ranne niin en voi käyttää kovin massiivisia yksilöitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat