Heippa,

ja pikamoikkaukset täältä La Pazista vielä ennen kotiinpaluuta! Lähtö on onneksi vasta kuuden tunnin päästä, joten ehdimme vielä viimeistelemään tuliaisostokset ennen kentälle matkaamista ja muutenkin tsekkailemaan kaupunkia.

Kävi tosiaan niin, että viimeinen viikko vietettiin pääasiassa täällä La Pazissa suola-aavikoiden jäädessä väliin. Onneksi reissukaverini tokeni taudistaan muutamassa päivässä, eikä hotellilla vietettyjä päiviä kertynyt kovinkaan monta. Tuntuihan se kyllä vähän hassulta katsella monta jaksoa putkeen Game of Thronesia hotellilla, mutta toisaalta nyt on ainakin kunnolla levännyt olo!

Viimeiset neljä päivää ollaan onneksi jo päästy puuhailemaan kaikkea, ja siksipä en tänne blogin pariin kauheasti enää ehtinyt. Maanantaina ajeltiin cable carseilla, jotka ovat hiihtohissejä muistuttavia julkisia liikennevälineitä - ehkä hauskin julkisen liikenteen muoto, jota olen koskaan käyttänyt! Illalla syötiin ihan mahtava pihviateria The Steakhouse -nimisessä paikassa. Paikka oli kunnon länkkärimesta, mutta pihvi ehkä parhainta koskaan syömääni.

Tiistaina kävimme kajakoimassa Titicaca-järvellä ja eilen maastopyöräiltiin alas kuuluisa Death Road. Molemmista aktiviteeteista selvittiin hengissä, ja kirjoittelen teille tarkemmin lisää etenkin jälkimmäistä lentokoneessa. :)

Mutta nyt pakkaamaan! Laittakaahan vaikka postaustoiveita kommenttiboksiin, niin mulla on lennolla jotain tekemistä! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Postaus sun työstä olisi kiva! Tai muutenkin ns. Lääkishistoria. Oliko aina varma valinta ja millaista koulunkäynti oli ja onko ala vastannut odotuksiasi? :) 

Vierailija

Mukavaa, että olette selvinneet ehjin nahoin siellä.

Postaustoiveina sinun venyttelytavat ja -ohjeita, juttu ruokavaliosta, ihon hoidosta (kun urheilet paljon), miten rentoudut, ohjeita aloittelevalle juoksijalle (kun tuntuu, että kunto ei vaan nouse ja juoksuvauhti on etanan tasoa ja syke herkästi korkea), työn ja liikunnan yhteensovittaminen. Kiitos kivasta blogista!

T. Kollega :)

Vierailija

Moikka!;) postaustoiveita: kooste reissusta, mikä parasta, millainen maa Peru oli, ihmiset, luonto.. Resissukaveristasi enempi, teidän tarinanne.. Juoksemiseen liittyvät postaukset, tässäpä näitä:) Turvallista kotiinpaluuta:)

-Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat