Vähiin käy, nimittäin meidän päivät täällä Suomessa! Enää tämä ilta, ja huomenna puoleltapäivin singahdetaankin kohti vähän lämpöisempiä seutuja. Jännää!

Eilen saatiin viimeisteltyä poikakaverin muutto ja vietyä hänenkin tavaransa Pelikaani-varastoon. Nyt meidän elämämme on kirjaimellisesti matkalaukuissa. :) Mun oli tarkoitus lähteä vähillä kamoilla matkaan, mutta ei se sitten oikein lopulta mennytkään niin... Sinänsä vaatteet eivät vieneet tilaa, mutta kun halusin ottaa reissuun mukaan treeni- ja vaelluskamaa, niin ne veivät leijonanosan matkalaukustani. Koko 110 litran matkalaukkuni on nyt ääriään myöten täynnä, ja en kyllä tiedä, miten saan raahattua kamani kesällä Suomeen, mutta se on sen ajan murhe.

Viimeiset päivät Suomessa ovat muuttoa ja pakkaamista lukuunottamatta sujuneet kivasti. Eilen sanoin heipat työpaikalleni, ja illaksi tultiin siskolleni Espooseen. Tänään nukuttiin pitkään ja nautittiin oikein herkullinen ja hidas aamupala, ihanaa!

Iltapäivällä lähdettiin tekemään treeniä Esport Arenalle. Ennen treenin alkua mulla oli vähän kummallinen olo, mutta itse treeni sujui lopulta tosi hyvin. Juostiin Saaran kanssa 10x1000m hieman alle puolimaratonvauhtia minuutin palautuksella, ja juoksu kulki kyllä kuin unelma. Kotiin päästyäni nenä alkoi vuotaa ja olo kävi vetämättömäksi, ja nyt täytyy vaan toivoa, että en tule flunssaan!

Illalla nähtiin kavereita "last supper" -hengessä Mamma Rosassa. Meidän seurue kasvoi lopulta 15-henkiseksi, kun kaikki kaverit pääsivätkin paikalle. Oli kyllä ihanaa nähdä kaikkia vielä ennen lähtöä!

Mutta nyt laitan vielä viimeiset kamat kasaan ennen nukkumaanmenoa. Seuraavan kerran kirjoittelenkin teille Kapkaupungista! :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat