Heippa,

ja ihanaa alkavaa viikonloppua! Perjantain kunniaksi täältä pesee viisi ajankohtaista faktaa minusta. Kiitos Karoliinalle postausinspiksestä. ;)

- Nyt syksyllä olen intoutunut katsomaan tavallista enemmän telkkaria. Yksi lempparisarjoista on Ensitreffit Alttarilla, joka on ihan huikea! Osallistujat ovat ihanan "tavallisia", tervejärkisiä ja sympaattisia. Tykkään myös sarjan psykologisesta otteesta. Toinen lempparini on Netflix-sarja Narcos, joka kertoo kolumbialaisesta kokaiinikeisarista, Pablo Escobarista.

 
- Olen tunnetusti huono rahankäyttäjä (tai oikeastaan tosi hyvä, kaikki rahat tulee kyllä käytettyä), mutta nyt on säästökuuri päällä. Olen semisti ylpeä itsestäni, sillä shoppaillut ovat olleet tosi hyvin pannassa parin kuukauden ajan, ja ulkona syöminenkin on vähentynyt huomattavasti. Mutta vielä voi kiristää!
 
- Puolimaraton on edessä sunnuntaina, mutta valmistautuminen on ollut vähän kehnoa. Olen onnistunut saattamaan lonkankoukistajani sellaiseen jumiin, että juoksen melkein selkä karrella. Tänään koetin etsiä epätoivoisesti geelejä, mutta ne olivat loppu kaikista kolmesta urheilukaupasta, jossa kävin! No, ehkä Tallinasta löytyy...

- Aloitettiin poikakaverin kanssa uusi harrastus ja ilmoittauduttiin parintanssin alkeiskurssille. :D Eka tunti oli maanantaina ja oltiin ihan pihalla, mutta tästä se lähtee.

- Paras tomaattikastike pastalle syntyy, kun kuullottaa valkosipulia ja sipulia, heittää sekaan pilkotun chilin ja tölkillisen Mutti-tomaattikastiketta ja maustaa suolalla, mustapippurilla ja hunajalla. Nam! Mitä kauemmin annat hautua, sen parempi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat