Heippa!

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta - tämä viikko on ollut tähän saakka niin kiireinen, etten ole millään ehtinyt istua alas blogin ääreen. Nytkin itse asiassa naputtelen tätä postausta hotellihuoneessa, jonne tulin ihan just ja silmät meinaavat lupsahtaa kiinni, vaikka kello käy vasta ysiä!

Tulin tosiaan viikonlopuksi Turkuun - kaupunkiin, jossa en oikein koskaan ole kunnolla käynyt. Nuoruuden suunnistusleirit järjestettiin keväisin aina jossain Turun huudeilla, mutta me kävimme Turussa aina lähinnä lyhyesti shoppailemassa. Viime visiitistäkin taitaa olla jo kymmenen vuotta aikaa...

No, tällä kertaa viikonloppuvierailun syynä oli gaala eli valmistuvan kurssin bileet (meillä oulussa vastaavia kemuja kutsutaan jostain syystä proffiksiksi). Pääsin bileisiin mukaan avecina, ja vaikka en itse valmistuvalta kurssilta ketään edes tuntenut, oli bileissä muuten paljon tuttuja. Hauskaa oli myös törmätä ainakin neljään blogin lukijaan - terkut vaan teille kaikille ja oli kiva tulitte juttelemaan!

En jaksanut juhlia mitenkään ihan älyttömän pitkään, sillä olin ollut edellisen yön töissä eikä pari päivällä nukuttua tuntia riittäneet pitämään väsymystä poissa. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, että jaksoin ylipäätään lähteä juhliin. Sekään ei ole mikään itsestäänselvyys tässä iässä. :D

Tänään olo on ollut aika väsynyt, ja aamun vietin lähinnä hotellissa loikoillen. Iltapäivällä lähdin kuitenkin tutustumaan Turkuun lenkkeilyn merkeissä. Juoksin Aurajokea pitkin länteen (?), ja tein oikeastaan aika kivan lenkin peltomaisemissa! Illalla kävin vielä pyörähtämässä Stockmanilla ja syömässä thaimaalaisessa.

Nyt kuitenkin väsyttää siihen malliin, että taidan ottaa vähän unta palloon, jotta huominen Turku-päivä olisi vähän virkumpi. Hyvää yötä kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat