Alkaa nämä postaukset toistelemaan itseään, mutta nytkin täytyy todeta, että what a week! Takana on nyt kaksi tenttiä ja melkein valmis 10-sivuinen essee. Hommat ei ole vielä todellakaan ohi, sillä ensi viikon maanantaina ja keskiviikkona on tentit ja torstaina pitää palauttaa tuo essee. Viikonloppukin menee hyvin pitkälti kirjojen parissa siis!

Onneksi meillä ei ole mitään muuta koulua enää, vaan saamme keskittyä tentteihin lukemiseen ja esseen kirjoitteluun. Olen lukenut paljon suunniteltua vähemmän, mutta esseen suhteen olen ollut yllättävän tuottelias ja se on melkein valmis. Tentit ovat onneksi menneet kohtuullisesti pelkällä kertaamisella.

Kieltämättä on ollut vähän hassua, kun nyt ei ole ollut mitään opetusta rytmittämässä päiviä. Olen silti koettanut pysytellä järkevässä rytmissä: herätys 7.30, opiskelua, lounas, lisää opiskelua, treenit, dinneri... Oikeastaan on ollut hauskaa olla oman aikataulujen herra. :)

Treenit ovat rytmittäneet opiskelua tosi mukavasti, ja vaikka kouluhommia riittää, en silti jättäisi mistään hinnasta treenejä välistä! Olen koettanut tehdä vähän tehokkaampia juoksutreenejä HHM:ää ajatellen vaihtelevalla menestyksellä, mutta ainakaan vielä ei ole itseluottamus kohdillaan. No, onhan tässä vielä aikaa.

Tänään hemmottelin itseäni tentinjälkeisillä susheilla Cape Townin parhaassa sushimestassa. Juoksulenkin vuoro oli vasta iltapäivälevon jälkeen, ja tänään oli muutenkin vuorossa vähän lyhempi lenkki!

Ihanaa viikonloppua kaikille :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat