Hyh, reilussa viikossa Kapkaupunkiin on saapunut syksy! Vielä pari viikkoa sitten nautittiin tosi lämpimistä ja kesäisistä keleistä, mutta kuin sormia napsauttamalla kelit yhtäkkiä kylmenivät ja syksy saapui. Tiesin kyllä, että täällä tulee talvella kylmä, mutta en jotenkin odottanut, että kelit viilenisivät näin aikaisin ja näin nopeasti. Voin vaan kuvitella, millaista täällä on kesä-heinäkuussa! Onneksi ollaan silloin Suomessa.

En tiedä miksi, mutta huonot kelit tuntuvat aina jotenkin ekstrakurjilta ulkomailla. Suomessa sitä ei jotenkin välitä niin säästä ja suunnitelmat toteutuvat aina keleistä suuremmin välittämättä. Maissa, joissa yleensä on lämmintä, minusta kuoriutuu todellinen säänirppanokka. Täällä on tällä hetkellä päiväsaikaan parikymmentä astetta lämmintä ja öisin ehkä 14, eli mitään Suomeen verrattavaa tämä ei tietenkään ole, mutta silti olen jotenkin tosi kylmissäni koko ajan.

Yksi syy tuolle on luonnollisestikin se, että olen niin tottunut keskuslämmitykseen. Meidän kämpässä on todella kylmä, oikeastaan paljon kylmempi kuin ulkona, mikä tekee olosta nihkeän. Varsinkin suihkuun meneminen on ällöttävää, kun lattia on niin kylmä! Hhrr. Tällaisia ensimmäisen maailman ongelmia täällä. :D

No, se säästä! Meillä on ollut viime viikkoina muutamia vieraita Suomesta, ja aika on mennyt kaikkia turistijuttuja puuhaillen. Sen takia en ole ehtinyt blogin pariin niin usein kuin olisin halunnut! Tänään ajoimme autolla Hyväntoivonniemelle maisemia katselemaan. Oli huvittavaa ajaa autolla samaa reittiä, jota lauantaina juoksin, kun autollakin sen ajaminen kesti tosi kauan. Käytiin tsekkaamassa myös Simon's Town, Kalk Bay ja pingviinit! Tarkoitus oli mennä vielä viinitilalle, mutta olimme sen  verran myöhään liikenteessä, että se oli ehtinyt mennä jo kiinni.

Nyt on aika kuitenkin ryhtyä yöpuulle, sillä meillä on huomenna aikainen herätys. Meillä on tarkoitus tehdä 35 kilometrin vaellus Hyväntoivonniemellä, ja lähtö on huomenna aikaisin. Yövytään pienessä lodgessa, ja maisemien pitäisi olla kuulemma huikeat! En malta odottaa. :)

Kommentit (1)

Liza

Heisan:) Kivaa vaellusta teille, ja oikein huippumaisemia!!:) Sehän on hienoa, että saisitte olla Suomen kesässä ja sitten taas lämpimään:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat