Heippa!

Mäkin olen päässyt jo joulun makuun, kun pari päivää kotikonnuilla on takana. Olen syönyt jouluruokaähkyt, maannut sohvalla, lukenut lahjakirjaa ja käynyt hiihtämässä, eli kaikki perinteiset joulujutut olen ehtinyt tekemään. Mua jossain vaiheessa vähän etukäteen harmitti, kun missasin joulusta ne tärkeimmät päivät, mutta ihan hyviin tunnelmiin olen kyllä päässyt näin jälkijunassakin. :)

Muistan, että viime vuonna olin jotenkin tosi stressaantunu joululomalla, ja oli vaikeaa päästä kunnolla lomafiiliksiin. Nyt meininki on ollut ihan erilainen, ja olen ollut täysin irti arjesta ensi hetkistä alkaen. Varmasti asiaan vaikuttaa aika ratkaisevasti se, että en ollut ennen lomaa niin rättipoikki kuin vuosi sitten. Odotin kyllä lomaa, tietenkin, mutta en ollut ollenkaan uupunut. Kai se on hyvä lomailla ennen, kuin on täysin poikki!

Mun lomailu Kajaanissa loppuu harmillisesti jo huomenna, kun junailen illalla takaisin Helsinkiin. Olisi ollut kiva viettää perheen kanssa vielä pari päivää, ja nyt kaikki sukuloinnit jäi väliin. Pitää koettaa järjestää itseni tänne keväämällä, jotta ehtisin tapaamaan sukua vähän paremmin! Maanantaina mua kuitenkin kutsuu Lontoo, joten pitää ehtiä vielä tehdä pikaiset pakkaukset ennen sinne lähtöä.

Mutta nyt leffailun pariin! Hauskaa lauantaita kaikille :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat