Ylityövapaa juhannuksen jälkeen olisi varmaan sopinut aika monelle. Itsekään en moisesta pahastunut, vaikka juhannukseni ei ollutkaan mitenkään riehakas enkä siinä mielessä levon tarpeessa ollut. Viikon aloittamisessa vapaapäivällä on vaan jotain syntisen ihanaa - saa itse kääntää kylkeä, kun muu maailma suuntaa maanantai-ahdistuksen kourissa ahertamaan. Jos joskus satun syystä tai toisesta tekemään lyhennettyä työaikaa, ottaisin mieluiten juuri maanantain vapaaksi!

Maanantai valkeni täällä aika pilvisissä ja sateisissa merkeissä, ja liekö harmaa keli aiheuttanut sen, että nukuttiin Jussin kanssa tosi pitkään. Aamutreenit ja muut siirtyivät suosiolla iltaan, ja nautin aamupalaa kaikessa rauhassa. Ehdin hoitaa mukavasti asioita kotosalla ennen kaupungille lähtöäni, ja sovin muutamasta työjutusta sekä meidän häitä koskevasta yksityiskohdasta. :)

Runfie!

Kaupungilla mulla oli selkeä missio: löytää jokin kolttu viikonlopun häihin! Yllätyksekseni hoksasin alennusmyyntien alkaneen, ja lopulta löysin todella kauniin mekon -50% -rekistä sopivassa koossa! Samasta rekistä nappasin mukaani vähän epätyypillisemmän kesäaleostoksen - tummansinisen trenssin. Näissä keleissä trenssiä kyllä valitettavasti tarvitsee, ja ainakin viimeistään sitten syksyllä.

Shoppailujen jälkeen lounastettiin Jussin kanssa Tokio55:n sushibuffassa. Olen käynyt kerran kyseisessä paikassa syömässä, ja buffa oli niin hyvä kuin muistinkin!

Hetken sulattelujen jälkeen suuntasin tekemään päivän treenin Eläintarhan urheilukentälle. Ihme väsy painoi mieltä ja jalkoja, eikä tiukka ratatreeni houkutellut. En ole tehnyt maran jälkeen mitään tosi kovaa, ja vähän jännitti, että miten saan puserrettua kolme tonnin vetoa ja vielä siihen päälle kuusi kaksisatasta! Treeni kulki kuitenkin tosi hyvin: tonnin vedot kulkivat aikaan 4.02, 4.05 ja 4.06 (tavoite oli 4.10, siksi koetin vähän hidastaa jokaista vetoa) ja 200 metrin vedot pääsiassa välille 41-45 sekuntia. Fiilis treenin jälkeen oli mahtava ja ennen kaikkea toiveikas. Juoksu tuntuu nyt ihan erilaiselta kuin kaksi kuukautta sitten - liekö siitepölyjen poistuminen todella vaikuttanut juoksuvauhtiin näinkin paljon?

Palautusateria.

Niin tai näin, parempi, että juoksu taas kulkee! Huomenna olisi edessä paluu töihin aika karulla tavalla, sillä edessä on 8-23 työpäivä. Päiviä nykyisessä työpaikassani ei ole enää paljoa ja loma häämöttää, joten vielä jaksaa painaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (4)

Vierailija

Aa, kuulostaapa tosi ihanalta päivältä! Mäkin aloittelin viikon vapaapäivällä, kun päivystin melkein koko juhannuksen. Päivä tosin meni puolikoomassa, kun su-ma yön unet jäi vähiin ja aamulla piti kuitenkin nousta hoitelemaan asioita.

Kivoja viimeisiä työpäiviä ennen lomaa! Ja ihanaa lomaa sitten kun se alkaa!

t. Kaija

Vierailija

Näissä arkivapaissa on todella sitä jotain! Nimimerkillä täällä toinen vapaapäiväläinen, joka on vielä huomisen kotona :)

 

-Katja

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Kaija, aktiivivapaat ei ehkä oo niitä hehkeimpiä arkivapaita, mut vapaita silti! Tsemppiä työkesään :)

Katja, mikähän siinä on, että maanantai on ihan erilainen lomapäivä kuin lauantai!

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Kaija, aktiivivapaat ei ehkä oo niitä hehkeimpiä arkivapaita, mut vapaita silti! Tsemppiä työkesään :)

Katja, mikähän siinä on, että maanantai on ihan erilainen lomapäivä kuin lauantai!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat