Oikein ihanaa ystävänpäivää teille lukijoilleni! Joihinkin teistä olen saanut kunnian tutustua ihan oikeassa elämässä, osa on tuttuja kommenttien ja sähköpostien kautta ja osasta en tiedä (vielä) mitään - silti olette tärkeitä minulle. Kiitoksia teille, kun olette jaksaneet roikkua langoilla! Toivottavasti ystävänpäivä on ollut teille antoista. :)

Täällä on vietetty ystävänpäivää tosi kivoissa, mutta vähän haikeissa fiiliksissä. Vaikka ikävöinkin perhettäni ja ystäviä varsin paljon, tällaisinä päivinä ikävä tulee jotenkin enemmän esiin. Katselen instasta kuvia kavereideni ystäväpäiväkemuista ja -brunsseista ja toivoisin niiiiin kovasti, että saisin olla mukana! Onneksi saan viettää kesällä kuusi viikkoa kaikkien rakkaiden läheisten kanssa.

Viikonloppu on ollut täällä oikeastaan aika rennon letkeä sitten, kun se pääsi vihdoin alkamaan. Perjantaina naputeltiin kumpikin koulujuttuja aika myöhään, ja vasta seitsemän jälkeen irtaannuttiin koneista ja lähdettiin sushille. Ilta kuitenkin päättyi aikaisin, sillä oltiin ilmoittauduttu Freedom-runiin ja lauantaina herätyskello oli asennettu soittamaan viideltä!

Jep, herätys lauantai-aamuna oli aikainen, muttei lopulta läheskään niin vastenmielinen kuin olin kuvitellut. Olin pakannut juoksukamat valmiiksi, ja puolessa tunnissa olin valmiina, aamupalat ja -kahvit juoneena odottamassa kyytiä. Juoksukaverimme Observatory Running Clubista tulivat hakemaan meitä puoli kuudelta. Kisa alkoi seitsemältä, ja koska eksyimme ja juutuimme liikenneruuhkaan matkalla, olimme lopulta kisapaikalla vasta varttia ennen starttia. Siinä piti sitten valita verryttelyjen ja vessakäynnin sijaan, ja valitsin jälkimmäisen. Starttiviivalla olin ruhtinaalliset 30 sekuntia ennen lähtöä, ja siinä vaiheessa ajattelin ottaa koko homman treenin kannalta.

Juoksu oli tosiaan nimeltään Freedom run ja se järjestettiin Nelson Mandelan vapautumisen kunniaksi. Virallinen matka oli 27 kilometriä, yksi kilsa jokaista Madiban istumaa vuotta kohden, mutta itse olin laiska ja juoksin vain kympin. Reitti kulki läpi viinitarhojen ja ohitti sen vankilan, josta Madiba lopulta vapautettiin. Juoksu kulki lopulta aika kivasti ja kiihtyvästi, ja jossain vaiheessa kuulin olevani kuudes nainen. Se sai minuun vähän lisäpotkua, ja viimeisen parin kilsan aikana ohitin vielä kaksi naista. Loppumatkan juoksin ylhäisessä yksinäisyydessäni ja kun ohitin edellä mainitsemani vankilan, sain tosi kovat kannustushuudot sen vangeilta. Vangit huusivat, tapputtivat ja huitoivat ikkunoista ja innoistuivat vielä kovempaan kannustukseen vilkutettuani heille!

Juoksun jälkeen fiilis oli ihan superhyvä, sillä olin tehnyt mainion treenin eikä kello ollut edes kahdeksaa. Alan todella harkita elämää aamuvirkkuna! Kisan jälkeen ajoimme takaisin Kapkaupunkiin ja menimme juoksukavereiden kanssa herkullisille brunsille. :) Illalla menimme vielä samojen kavereiden kanssa grillaamaan. Aikainen herätys valitettavasti kostautui ja jo yhdeksän aikaan olin aivan valmista kauraa nukkumaan. Toisaalta tulipa taas tänään herättyä aikaisin, kun olin nukkumassakin aikaisin! :D

Mutta nyt lähdetään viettämään poikakaverin kanssa ystävänpäivän iltaa! Luvassa on jokin yllätys mulle, iik, alkaa jo vähän jännittää. :) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Kommentit (2)

Unnukka

Vaikka luen jokaikisen siun postauksen ja odottelen innoissani aina seuraavaa, tajusin, etten ole kommentoinut mitään ikuisuuksiin. Joten ehkä nyt on aika! :D 

Teiän arki siellä kuullostaa varsin mukavalta! Samaistun niin tuohon kotiopiskelun aiheuttamaan ahdistukseen. Joskus on vaan päiviä, ettei saa tehtyä mitään ja se jos mikä on turhauttavaa...onneksi välillä sujuukin ja asiat etenee. Itse taisin haukata liian ison annoksen kursseja tälle keväälle, saa nähdä kuinka käy. 

Ja hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteen! :)

Liza

Hyvää ystävänpäivää täältäkin jälkikäteen:) Oikein ihquja treenejä sinne ja mukavaa opiskelua:)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat