Helou,

en ole varmaan hetkeen pitänyt näin pitkää spontaania tietsikkataukoa kuin tänä viikonloppuna! Perjantaisen postauksen jälkeen suljin koneen ja avasin sen vasta hetki sitten, aika hurjaa tällaiselle nettiaddiktille. ;)

Perjantaina mulla oli kaverin kolmekymppiset - itse asiassa ensimmäiset kolmekymppiset, joissa olen koskaan ollut! Näin ne vuodet vaan vierii,  ja ensi vuonna vietetään mun kolmekymppisiä, huh! Bileet oli superhauskat ja intouduin vielä lähtemään Maxineen tanssahtelemaan illan päälle.

Pitkään vierähtänyt ilta johti siihen, että lauantaina nukuin aika myöhään. Laitoin kaikessa rauhassa ihanan ystävänpäivä-aamiaisten, luin lehtiä ja vain makoilin. :) Iltapäivällä oli aika ryhdistäytyä ja kävin tekemässä pienen lenkin ennen illan rientoja. Illan ohjelmassa oli ystävänpäivädinneri lempiravintolassani Farangissa! Söin jälleen klassikko-maistelumenun, joka oli herkullinen kuten aina.

Tänäänkin tuli nukuttua aika myöhään, kun piti kuittailla univelkoja pois. Ulkona oli aivan ihana keväinen sää, mutta siitä huolimatta tein päivän treenin sisällä juoksumatolla. Tykkään juosta reipasvauhtiset lenkit matolla, sillä pitävän alustan löytäminen on aika vaikeaa.

Treenin jälkeen tein päiväkävelyn Stockmannille ja ostin lounasainekset sekä tietenkin laskiaspullia. ;) Maha täynnä lähdin vielä illan päälle katsomaan Fifty Shades of Greyn, joka ehkä ylitti olemattomat ennakko-odotukset ja oli ihan viihdyttävä.

Mutta nyt unten maille! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat