On tullut aika sulkea Paljain jaloin Pariisissa -blogin luukut ja lähteä kohti uusia seikkailuja.

Blogin kirjoittaminen on ollut minulle hieno matka, etenkin koska elämäni on sen aikana muuttunut valtavasti. Kaiken kirjaaminen blogiin oli välillä raskasta ja vaikeaakin, mutta olen iloinen, että sain jakaa beben odotuksen ja vauvavuosien välillä kaaosmaisenkin meiningin kanssanne.

Tänään lähes 2-vuotias bebemme palasi kesälomalta takaisin päiväkotiin mukanaan iso varasto suomen sanoja sekä uusia taitoja. Vähän tuntui oudolta päästää vanhemmat lähtemään, mutta hieno leikkikeittiö ja Hello Kitty -kassi kiinnostivat ehkä sitäkin enemmän.

Iloa ja hyvää mieltä kaikille äideille, isille, lapsettomille ja Pariisin ystäville tästäkin eteenpäin!

Kiitollisin terveisin

Kira

Kommentit (7)

Vierailija
8/7 | 

Kiitos itsellesi! Olen lukenut blogiasi pitkän aikaa, ja se on ollut jotenkin niin ihana yhdistelmä kiinnostavia aiheita: tietoa Ranskasta ja ranskalaisuudesta, henkisestä kehittymisestä, vanhemmuudesta... Harmittaa, että bloginpitosi loppuu, mutta toivotan sinulle oikein paljon onnea ja menestystä lähtiessäsi uusien seikkailujen pariin!:)

Vierailija
9/7 | 

Hei kiitos itsellesi blogistasi, kiva kun olet kirjoittanut. Itselläkin pieni lapsi, niin ollut kiva lukea (vähän vanhemman) lapsen elämästä (Ranskassa) ja tietenkin äidin :-). Olet ollut rohkea, avoin, ymmäräväinen ja lämmin blogin kirjoittaja, ja blogiasi on ollut kiva lukea. Hienoa, että jaoit elämääsi meidän lukijoiden kanssa, kiitos.

Kaikkea hyvää teille :-) !

Vierailija
10/7 | 

Harmi kun lopetat, blogisi on yksi harvoista joita olen säännöllisesti seurannut. Toivottavasti aloitat joskus uudelleen.

Kiitokset sinulle ja kaikkea hyvää!

Vierailija
11/7 | 

Voi harmi että lopetat. Itsekin aikanaan Pariisissa asuneena pidin maanläheisestä  ja aidosta blogistasi tosi paljon. En jaksa lukea niitä Ranska -blogeja joissa esitellään Ladureen  macaroneja vuosi toisensa jälkeen. Kiitos ja mukavaa syksyä!!

Iinu
13/7 | 

Eiiii, et mitenkään voi lopettaa tätä blogia!! Olen seurannut tätä pidemmän aikaa, eikä kenelläkään ole näin hyvin kirjoitettua ja kiinnostavaa blogia! Eiei! Josko jatkaisit leikki-ikäisyydestä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla