No niin, nyt väsyttää, bebeä, äitiä, isää ja varmasti myös vieraita.

Juhlat on juhlittu ja kaikki meni hienosti, kakku ei smash the cake -session seurauksena onneksi tuhoutunut täysin vaan vieraatkin pääsivät sitä maistelemaan. Kakku oli muuten tilattu amerikkalaistyylisestä Sandy's Cupcakes -leipomosta omasta korttelistamme. Tilasin samasta paikasta myös baby showerin cupcakesit. Sandyn kakut ovat aina herkullisia ja kauniita.

Tyttö jaksoi nauraa ja loistaa vieraiden ihailun keskipisteenä, ja eritaustaisetkin vieraat tuntuivat tulivat tulevan hyvin toimeen.Lahjoja hänellä nyt sellainen kasa, että joulu voidaan minun puolestani peruuttaa. Välkkyvä ja iloisesti soiva rollaattori oli yksi ykköslahjoista, naapurit odottavat jo kauhulla tytön rallia huoneesta toiseen.

Olo on nyt kumman tyhjä ja haikea, miten kaikki aina menee ohi niin nopeasti, juhlahetket tuntuvat valuvan kuin hiekka sormien välistä. Kiitos joka tapauksessa kaikille tytölle onnea ja iloa toivottaneille.

Sandy's Cupcakes

15, rue Léon Frot, 11e

Metro: Rue des Boulets, Charonne

http://www.sandys-cupcakes.com/

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla