Miten pukeutua raskausaikana pienellä budjetilla?

9 kuukautta hämmentävästi muotoa muuttavassa kropassa. Vanhat vaatteet eivät enää mahdu päälle tai saavat minut näyttämään siltä, että olen viime viikot keskittynyt lähinnä juomaan kaljaa, heh heh.

Budjetti on kuitenkin tiukalla, eikä jotenkin tunnu fiksulta ostaa kokonaista garderoobia uusia vaatteita väliaikaista vaihetta varten. Kaupoissa ja pukukopeissa ryysäily ei myöskään tunnu yhtään kiehtovalta. 

Onneksi nykyään äitiysvaatteita on hyvin monenlaisia ja nettikaupatkin toimivat kätevästi.

Itse ostin oikeastaan vain muutaman perusvaatteen, joita olen voinut yhdistellä aika kivasti nyt raskauden aikana. Paras ostos on ehdottomasti ollut hyvät äitiysfarkut, joihin voi yhdistellä rennompia tai siistimpiä yläosia. 

Farkut ja yläosa H&M Mama, Hattu: Stetson, lainattu mieheltä :) Kengät: Ranskalainen halpavaateketju Jennyfer, Kaulakoru: H&M

Farkut eivät kuitenkaan sovi kaikkiin tilanteisiin ja siksi nappasin kaupasta myös mustat suorat housut, jotka sopivat hyvin työkuvioihinkin.

Housut: H&M Mama, Yläosa: löytyi kaapin uumenista, löysä malli on nyt piukempi, mutta sopii moneen tilanteeseen. Kengät: Eram, Korvakorut: Gina Tricot

9-10 kuukauden aikaan mahtuu kuitenkin onneksi myös juhlia ja siksi satsasin yhteen laadukkaaseen äitiysjuhlamekkoon, jonka löysin ranskalaisesta äitiysmuodin nettikaupasta Séraphinesta.

Mekko: Séraphine, Kengät: H&M, 

Kun kesä nyt taittuu kohti syksyä, joudun varmasti ostamaan vielä ainakin hyvän takin ja lämpimämpiä yläosia. Nettikauppojen selaaminen voi olla työlästä ja aikaavievää. Tässä hyväksi on osoittautunut www.shopalike.fi -sivusto (joka löytyy myös Ranskasta: www.shopalike.fr) , jossa eri nettikauppojen tarjonta on koottu kätevästi yhteen. Äitiysvaatteet löytyvät sieltä täältä: 

http://www.shopalike.fi/vaatteet/naiset/aitiysvaatteet/

Sivut ovat selkeät, ja toisin kuin yksittäisissä nettikaupoissa, äitiysvaatteita ei ole vain isketty yhteen kategoriaan vaan niistäkin voi mukavasti etsiä erikseen esimerkiksi takkeja, housuja, alusvaatteita jne. 

Äitiystakkeja on siellä aika kiva valikoima. Oma suosikkini on tämä Mamaliciousin villakangastakki.

Raskausaikana olen huomannut käyttäväni enemmän asusteita ja koruja. Esimerkiksi pitkä kaulakoru leikkaa kivasti pyöräen siluetin  ja tasapainottaa kokonaisuutta.Shopaliken sivuilta löytyy oma ostastonsa myös koruille ja muille asusteille, valikoimassa on aika kivasti erilaatuisia ja -hintaisia koruja.

* Tämä postaus on tehty yhteistyössä Shopalike.fi:n kanssa.

Kommentit (3)

4/3 | 

Aivan upea mekko! Näyttää hienolta ylläsi! Hyvä että satsasit. Ehkä sitä voi pitää myös muulloin kuin juhlissa, trikoo on onneksi sellainen materiaali, joka näyttää tarvittaessa myös rennolta - sopii juhlaan ja parempaan arkeen.

5/3 | 

Ihana leninki. Tuommoinen kietaisutyyppinen vaate voi muuten palvella raskauden jälkeenkin. Oma nuorimmaiseni on jo koulussa, mutta usko tai älä, käytän edelleen silloin tällöin yhtä H&M:n äitiysmallistosta viimeisen raskauteni aikana ostamaani kietaisupaitaa. Siinä on vain niin nätti leikkaus, ja peittää hyvin mahan joka ei kai koskaan enää ole ihan sama kuin parikymppisenä! Lisäksi se on riittävän pitkä, peittää lantion. En ole nähnyt mitään syytäheittää hyvän mallista ja mukavaa paitaa pois, "säästelen" sitä nyt vain, että kestäisi vielä vähän aikaa.

käyttäjä-3385
Liittynyt4.6.2014
6/3 | 

Kiitos! Joo, leninki on tosiaan kiva, ja vähän eri tavalla yhdistelemällä sopii varmasti myös arkisempiin tilanteisiin. Pariisiin paukkasi tällä viikolla todellinen inkkarikesä ja mekko tuleekin ihan tarpeeseen.

Mukavaa syyskuuta teille! 

<3 Kira

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla