Kirjoitukset avainsanalla loma

Näissä kuvissa hienoimpia hetkiä Helsingistä viime viikolta. Ihanaa olla taas kotikaupungin kesässä! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä lisää kuvamateriaalia kesälomalta Savonlinnan seudulta. Kesä on ihana kaikkialla, mutta erityisen ihana se on kotimaassa.

Kommentit (0)

Stressilähdön jälkeen loma alkoi onneksi kuitenkin suht nopeasti maistua ihan oikealta lomalta. Tässä kuvia matkan varrelta. 

Kommentit (0)

Lento lähtee klo 7.40, taksin on tarkoitus tulla hakemaan viideltä ja kello soi neljältä. Näin. Ehdin hyvin pakata laukun loppuun vielä aamulla, laittaa tiskikoneen päälle ja vaihtaa lakanat vaihtokämppävieraita varten.

Paitsi että kun aamulla herään, kello on 4.41. Tyttö ja mies nukkuvat autuaan tietämättöminä heitä odottavasta kiirestressistä.

19 minuuttia ei riitä. Taksikuski on ajoissa. Taksamittari tikittää. Hiki virtaa helteisessä aamuyöstä. Voi #%*¥. Tekisi mieli heittäytyä taaperotyyliin maahan parkumaan, mutta kun ei voi.

Lomalle - ja Suomeen!!! - on pakko päästä.

Kun vihdoin käymme kaikki kolme ansaituille päiväunille Helsingissä, päätän, etten enää koskaan varaa aamulentoa, kun olen näin selvästi loman tarpeessa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat