Kirjoitukset avainsanalla meikki

Ranskalaisesta apteekista voi yllättäen löytää ne kaikkein parhaat kauneudenhoitotuotteet.

Tässä pari omaa suosikkiani, joista osa on saatavana myös Suomesta.

1. Bioderma- miellaarivesi, erityisesti herkälle iholle tarkoitettu punakorkkinen pullo. Pesee meikin tehokkaasti, kätevästi ja hellävaraisesti pois.

2. Avènen tuotteet, erityisesti Hydrance Optimale, kosteusvoide, jossa suojakerroin 20. Toinen suosikki on Cold Cream -vartalovoide.

3. La Roche Posayn BB- voide, sävy light sopii omalle supervaalealle iholleni. Peittää ja kosteuttaa hyvin, sopii herkälle iholle.

4. Todellinen taikavoide on ranskalainen Homeoplasmine, joka sopii kaikkien mahdollisten ruhjeiden, ihottumien ja ärtyneen ihon hoitoon.

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Biodermalta löytyy muuten myös hyvä shampoo kuivalle hiuspohjalle! Sopivan iso eikä muistaakseni ollut kauhean pahan hintainenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Deadinet tuntuvat kesäkuun lopussa kaatuvan päälle ja töitä riittää. Päätin palkita itseni kahden homman välissä kesäkynsillä.

Olen käynyt Pariisissa jo vuosia samassa kynsisalongissa 11:ssa. Kynsiä viilailevat ja maalailevat siellä todelliset taiteilijat ja hinnatkin ovat siedettävät. Valitsen kynsiin nykyään geelilakan, koska muuten lakka kestää kynsissä tasan sen kaksi päivää eikä tässä nyt ole aika koko ajan juosta manikyyrissä hehe.Kiinalaisten kynsitaiteilijoiden laittamat geelikynnet pysyvät nimittäin kuosissa jopa kuukauden! 

Nails Fournitures - Manucure

37 avenue Parmentier, 11e

metro: St Ambroise (9)

Kommentit (0)

Sain tutustua Yves Rocherin uusiin kynsilakkasävyihin.

Pääsin harvinaisen aurinkoisena iltapäivänä testailemaan Yves Rocherin uutuustuotteita Helsingissä.

Muistan itse Yves Rocherin jo 80-luvulta erityisesti pienistä näytemeikeistä, joilla meikkailimme kavereiden kanssa toisiamme ja pehmolelujamme.

Tänäänkin tuotteet tuntuvat olevan yhtä lailla ajan hermolla, ainakin kynsilakoissa uusi Speaking Colors- valikoima oli täynnä mahtavan herkullisia värejä. Ennen kaikkea ilahduin siitä, että mukana oli myös kestävämpiä geelilakkoja.

Itse valitsin sävykseni kesäisen korallinpunaisen Rose vif  -sävyn. Muiden baarin asiakkaiden kynsissä tykkäsin erityisesti tummemmasta Prune mystérieux -sävystä sekä ihanasta karkkiväristä Rose Caméliasta.

Kommentit (0)

Tänä syntymäpäivänä vanhenin

Peilistä katsoo joku muu. On syntymäpäivän aamu ja olen selvästi vanhempi kuin vuosi sitten. Silmien alla on tummansininen aavikko ja pulleat silmäpussit. Koko naama tuntuu valuvan uhkaavasti kohti kaulaa.

Vieressä naurava vauva vaikuttaa puolestaan sitäkin energisemmältä.

En pitkään aikaan ole joutunut käyttämään näin paljon meikkiä vain näyttääkseni siltä, ettei kuolema ole tulossa korjaamaan minua juuri tänään. Syynä muuttuneeseen ulkomuotoon on tietenkin harvinaislaatuisen vuoden aikana kasautunut ekstraväsymys sekä bebe, joka on parin viikon ajan jälleen alkanut herätä nälkäisenä syömään noin neljän aikaan yöllä.

Kaksi viimeistä yötä on taas ollut pitkiä ja ehjiä, joten toivoa kuitenkin on.

Sitä odotellessa on vain tartuttava meikkisiveltimeen ja huulipunaan...

PS. Kuvassa näkyy meikkisession lopputulos, silmissä väreilee vielä väsymys, mutta kasvojen väri on jo lähes terve

Kommentit (2)

1/2 | 

Hei! Ei näytä yhtään pahalta tuo kuva. Itse sain kaksi lasta ihan peräkkäin ja kasvot palautuivat jossain vaiheessa ennalleen. Hiuksetkin palautuvat, ensin raskausaikana ne ovat paksut, eikä niitä juuri tipu. Kun lapsi on muutaman kuukauden, niin alkaa sulkasato kun kaikki ne hiukset siirtyvät yhtäaikaa lepotilaan, jotka ovat hormonimyrskyn vuoksi pysyneet päässä, vaikka niiden olisi pitänyt tippua tasaisesti. (Tajuaakohan kukaan tätä lausetta). Onneksi olkoon syntymäpäivän johdosta!

Tuo on ihan normaalia, että vauvalle tulee noita kausia nukkumisen kanssa. Mutta kun tietty rytmi on ollut jo vakiintunut, niin vauva kyllä onneksi palaa siihen ennen pitkää. Muistan itse ajatelleeni raskaimpina aikoina, että "viiden vuoden päästä tätäkään showta ei enää ole". Tosin tilalle tulee uudet murheet, mutta asia ja päivä kerrallaan.

Kannattaa yrittää pysyä rauhallisena, vaikka väsyttääkin. Aikanaan huomasin ystäväpiirissäni, että rauhallisilla, laiskanletkeillä äideillä oli hyvinnukkuvat, rauhalliset vauvat. Tempperamenttisilla, vilkkailla ja nopeasti reagoivilla äideillä vauvatkin olivat rauhattomampia. Myös äidin unirytmillä on iso merkitys, sillä äiti ohjaa huomamattaan vauvaa. Illanvirkkujen äitien vauvat kukkuvat yömyöhään ja aamuvirkkujen äitien vauvat heräävät aikaisin. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään ja molemmat vauvat heräsivät aikaisin. Parhaimmillaan jo 5.30. Eivät siis syömään, vaan heräsivät kokonaan ja ottivat aamu-unet vasta n. 9.00. Herrajumala miten poikki olin.

Tsemppiä!

reippaiden lasten äiti

 

 

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat