Kirjoitukset avainsanalla äitienpäivä

Ranskassa juhlittiin äitienpäivää vasta tänään

Sateinen äitienpäivä alkoi täällä Ranskassa iloisesti, kun sain aamiaisen ja juuri heränneen tytön sänkyyn viereeni (kello 6.30...). Molemmat olivat syötävän hyviä, en oikein tiennyt, kummasta olisin haukannut palasen ensiksi.

Lahjaksi sain hienon Maxim's de Paris -suklaaboksin sekä bebeltä parin tunnin päikkärit, Kokonaisuus oli siis aivan täydellinen.

Illalla kävimme läheisessä kosher-kaupassa ostamassa kokista ja siellä minua odotti päivän paras lahja: kattava valikoima Pandan lakritsaa.

Siis SUOMALAISTA LAKUA!

Voiko tästä päivä enää paremmaksi Pariisissa muuttua hehe.

Hyllyssä olivat vielä hienosti meidän perheen molemmat kulttuurit rinnakkain: kosher-karkit ihan pandojen naapurissa.

Iloista äitienpäivää vielä kaikille äideille ja äidinmielisille :)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka Ranskassa äitienpäivää vietetään vasta 31.5, nostaa suomalainen äitien juhla tunteet pintaan.

Hyvää äitienpäivää - toivotuksen kuuleminen ensimmäistä kertaa on tänään tuntunut yllättävän mahtavalta. Kuten olen jo aiemmin kertonutkin, ajattelin pitkään, etten koskaan saisi lapsia, mutta nyt kun tyttö on saapunut elämäämme, tuntuu hurjalta ajatella, että olisin voinut jäädä paitsi näin hienosta jutusta.

Tiedän, että lapsettomuus on monelle kova ja hirvittävän kipeä paikka, ja äitiyteen liittyy valtavia tunteita - kuten olen blogini kommentteistakin saanut huomata. Siksi haluankin toivottaa tässä äitienpäivää kaikille äideille tyyliin ja filosofioihin katsomatta, sekä juhlapäivää kaikille meille, jotka "synnytämme" iloa, kauneutta ja rakkautta omaan ja toistemme elämään.

Loppuun vielä hauska video vanhemmuuden "taistelutantereelta". 

Iloa ja valoa kaikille.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat