Kirjoitukset avainsanalla flunssa

Nenäliinavuorten keskeltä, antibioottisumun seasta. Jossain välissä taidettiin juhlia jouluakin.

Tässä siis muutamia kuvia joulusta 2015, kun sain tietää, että joulunpyhinä lääkärikeskuksessakin on glögitarjoilu,

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö sai pikkujoululahjaksi heti Suomeen saavuttuamme korvatulehduksen molempiin korviin sekä keuhkokuumetta (!!). Kun antibiootit alkoivat purra, ja tyttö alkoi (onneksi!) voida paremmin, päätin itsekin sairastua, ihan vain joulunodotuksen kunniaksi... Korvakipua itkevän tytön jälkeen sainkin sitten valvoa oman tukkoisen nenän takia.

Joululahjavalvojaiset menivä siis iloisesti glögiä - ja muita droppeja nappaillen.

No, pääasia, että tyttö on parantumassa ja että huomenna on jouluaatto kaikesta (ilmastonmuutosjoulusta, maailman älyttömyydestä, kuluneen vuoden hulluudesta jne.) huolimatta.

Rauhaa ja ilon täyteistä joulua kaikille - valo voittaa taas!

Kira

 

 

Kommentit (0)

Bebe sai syksyn kunniaksi maanantaina ihan ekan oman flunssan, jee.

Kiireellisen ajan varaaminen lääkärille on Pariisissa vähän hankalampaa kuin Helsingissä. Saimme aluksi ajan maanantai-illaksi kello 19.20, joka onneksi peruutusajan ansiosta aikaistui parilla tunnilla - vaikka tietenkin todellisuudessa pääsimme sisään lopulta vasta 18.30, kun joka kerta asiaankuuluva tunnin ylimääräinen odotellu oli lusittu.

Lääkäri määräsi ranskalaiseen tyyliin (Ranskan kela on supervelkainen) ison kasan lääkkeitä: kahta eri nenäsuihketta, kurkkukipulääkettä ja parasetamolia. Minä pääsin taas pariksi päiväksi nauttimaan kotiäitiyden iloista. Tänään tyttö voi onneksi jo paremmin, katsotaan, mikä vointi illalla odottaa.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat