Kirjoitukset avainsanalla pääsiäinen

Jokainen juhlii - tai on juhlimatta - pääsiäistä omalla tyylillään ja omista syistään. Minulle pääsiäinen on aina ollut tärkeä juhla: kevät voittaa talven, elämä voittaa kuoleman, valo pimeyden ja rakkaus pelon.

Tänään saimme viettää pääsiäissunnuntaita vaihtelevassa säässä, välillä kauniissa auringonpaisteessa, välillä kaatosateessa, lämpömittari näytti kuitenkin kivasti jopa viittätoista lämpöastetta.

Tässä pari kuvaa matkan varrelta.

Valoisaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääsiäissunnuntai voi tuntua yllättävän tylsältä, jos sen joutuu viettämään yksin.

Maukkaan pääsiäisaamiaisen jälkeen jäin miehen urheiluharrastuksen takia tänäänkin yksin beben kanssa koko päiväksi. Vaikka vauvan kanssa vietetty aika on toki todellista laatuaikaa ja iloitsen siitä ihan innolla (etenkin kun tyttö nukkuu hehe), on yksin oleminen pääsiäisenä yllättävän masentavaa.Vaikka pääsiäinen ei olekaan joulun veroinen perhejuhla, tuntuu ikävältä, etten ole saanut viettää pääsiäistä oman, Suomen perheeni kanssa yli viiteentoista vuoteen...

Tällaisia fiiliksiä tänään. Iloa kaikesta huolimatta pääsiäiseen ja kevääseen kaikille!

Kommentit (1)

1/1 | 

Älä sure, Suomessa kaikki ovat josssakin lomalla, kaupat kiinni, pääsiäisenä.

Harvoilla on aikaa odottaa ulkosuomalaista. Sääkään ei ollut mahtava, kun virailin Suomessa pääsiäisenä pari vuotta sitten. 

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat