Kirjoitukset avainsanalla helsinki

Pääsin pyörähtämään Stockmannin uuden naisten asuste -osaston avajaisissa. Avajaisissa riitti vieraita ja mallien esittelemät laukut olivat kieltämättä upeita, vaikka usein upeat mekot ja cocktailasut varastivatkin huomion. Oma suosikkini laukkukavalkaadissa oli Burberryn uudet ei-ruudulliset nahkalaukut.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän parempaa pirtelöä ei tarvita. Kitty's milkshakes Bar Hietalahden kauppahallissa on ykköspaikka kaikille pirtelön ystäville, siellä milkshakesit ovat lähes taidettakaan lakupirtelö englanninlakritsoineen ja salmiakkijauheineen vien (erityisesti ulkosuomalaisen) kielen mennessään.

Kitty's milkshake Bar 

Hietalahden kauppahalli, Lönnrötinkatu 34,Helsinki

 

http://www.kittysmilkshakebar.fi/

Kommentit (0)

Kolmas löytö oli Haltialan kotieläintila.

Tilalla pääsee ilmaiseksi ihastelemaan mm. lehmiä, sikoja, kanoja ja lampaita, ja maisemat ovat kuin suoraan vanhasta Suomi-filmistä.

Taapero ei ollut pysyä nahoissaan, kun kuvakirjojen eläimet kävelivät yhtäkkiä ilmielävinä edessä. Oli kiva tarkistaa, mitä se lammas oikeastaan sanookaan hehe.

Tilalle on vapaa pääsy.

Haltialan kotieläintila 

Laamannintie 17, Helsinki

http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/muu-vapaa-aika...

 

Kommentit (0)

Toinen toimiva kohde pienille ja isommillekin lapsille on Helsingin uusittu kaupunginmuseo ja tietenkin etenkin sen alakerran Lasten kaupunki. 

Oma taapero juoksi kuin liekeissä ympäri vanhaa Helsinkiä esittelevää museota, kokeili laivan ohjaamista, nukketeatteria ja kauppiaan hommia. 

Museo on täydellinen kohde sadepäivänä, siellä kuluu helposti parikin tuntia, ja kaiken lisäksi museoon on aina vapaa pääsy.

Helsingin kaupunginmuseo

Aleksanterinkatu 16, Helsinki

http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat