Kirjoitukset avainsanalla Lantionpohja

Ranskassa lantionpohjatreeni on vakava asia.

Kuten jo sunnuntaina ensimmäisen pilates-tunnin jälkeen valitin, voi synnytyksen jälkeinen treenaaminen olla todella turhauttavaa. Etenkin tuntuu tylsältä alkaa treenata lihaksia, jotka olivat aikaisemmin ihan hyvässä kuosissa, kuten vatsalihaksia...

No, ehkä pääsen pikkuhiljaa kärsimättömyyteni yli ja pystyn hyväksymään sen, että vatsan saamiseen meni 9 kuukautta ja sen lähtemiseen taitaa mennä saman verran.

Ranskassa lantionpohjan ja vatsalihasten kuntoutus otetaan kuitenkin ihan asiaksi, koska paikallinen kela korvaa molempien kutoutusta kymmenen käynnin verran. Synnäriltä siis saadaan käteen resepti, jonka kanssa sitten mennään kätilölle - yksityisiä kätilöitä on vähän ympäri kaupunkia esim, Pariisissa - ja hänen kanssaan treenataan lantionpohja kuntoon. Sen jälkeen napataan käteen toinen resepti ja varataan aika fysioterapeutilta, joka vetää kymmenisen kerran setillä vatsalihakset takaisin kuosiin.

Itse olen nyt ollut pari kertaa kätilön käsittelyssä ja lantionpohja alkaa kuulemma olla taas ihan voimissaan, heh. Innolla odotan, että saan myös vatsalihakset takaisin...

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat