Kirjoitukset avainsanalla kynsilakka

Deadinet tuntuvat kesäkuun lopussa kaatuvan päälle ja töitä riittää. Päätin palkita itseni kahden homman välissä kesäkynsillä.

Olen käynyt Pariisissa jo vuosia samassa kynsisalongissa 11:ssa. Kynsiä viilailevat ja maalailevat siellä todelliset taiteilijat ja hinnatkin ovat siedettävät. Valitsen kynsiin nykyään geelilakan, koska muuten lakka kestää kynsissä tasan sen kaksi päivää eikä tässä nyt ole aika koko ajan juosta manikyyrissä hehe.Kiinalaisten kynsitaiteilijoiden laittamat geelikynnet pysyvät nimittäin kuosissa jopa kuukauden! 

Nails Fournitures - Manucure

37 avenue Parmentier, 11e

metro: St Ambroise (9)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain tutustua Yves Rocherin uusiin kynsilakkasävyihin.

Pääsin harvinaisen aurinkoisena iltapäivänä testailemaan Yves Rocherin uutuustuotteita Helsingissä.

Muistan itse Yves Rocherin jo 80-luvulta erityisesti pienistä näytemeikeistä, joilla meikkailimme kavereiden kanssa toisiamme ja pehmolelujamme.

Tänäänkin tuotteet tuntuvat olevan yhtä lailla ajan hermolla, ainakin kynsilakoissa uusi Speaking Colors- valikoima oli täynnä mahtavan herkullisia värejä. Ennen kaikkea ilahduin siitä, että mukana oli myös kestävämpiä geelilakkoja.

Itse valitsin sävykseni kesäisen korallinpunaisen Rose vif  -sävyn. Muiden baarin asiakkaiden kynsissä tykkäsin erityisesti tummemmasta Prune mystérieux -sävystä sekä ihanasta karkkiväristä Rose Caméliasta.

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat