Kirjoitukset avainsanalla syntymäpäivä

Kylmänä huhtikuun iltana on kiva muistella omia kuukauden takaisia synttäreitä. Vaikka en tällä kertaa bileitä saanutkaan, otin kyllä siitä huolimatta päivästä kaiken irti. Aamupala napattiin Pain Quotidienissa aivan Galeries Lafayetten vieressä - Pain Quotidien-ketjun paikat ovat aina ihania, mutta tämä nimenomainen Pain on melkein aina kivan tyhjä, mikä on Pariisissa harvinaista. Lisäksi lähellä on läjä kivoja kauppoja, joissa voi tarvittaessa jatkaa omien synttärilahjojen shoppailua...

Pain Quotidien

http://www.lepainquotidien.fr/store/galeries-lafayette/#.Vx0WCDCLSM8

99, rue de Provence, 9ème

Metro: Havre Caumartin (7,9) Chaussée d'Antin (9)

 

Iltapäivällä rakas ystävä tarjosi vielä leivoshetken Galeries Lafayetten Angelina-kahvilassa, joka on juuri sitä tuuheinta Pariisia parhaimmillaan: shampanjalasit kimaltavat, tarjoilijat ovat viimeisen päälle kohteliaita ja leivokset... no, sanotaan nyt vaikka, että ne vievät kielen mennessään. Angelina on tunnettu myös erityisesti superhyvästä kaakaostaan.

Angélina Galeries Lafayette

http://haussmann.galerieslafayette.com/angelina-3/

Päärakennuksen 1.krs (suomalaisittain toinen kerros)

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko mitään mahtavampaa kuin oman tytön yksivuotissynttärit Suomesta lentäneen Mummun seurassa? Jokainen joka on asunut ulkomailla pidempään, tietää, miten kovasti, etenkin lasten synnyttyä, sitä alkaa ikävöidä omaa perhettä ja sukua Suomessa. Siksi tällaiset perheviikonloput ovat todellisia tähtihetkiä kaikille.

Bebe täytti siis eilen yksi vuotta, ja heti aamusta oli oudon huojentunut olo. Vauvavuosi on nyt takana, ja ihan kunnialla siitä selvittiin, tyttö on terve ja iloinen ja äitikin vielä hengissä hehe.

Innolla odotetaan huomisia synttärijuhlia, joihin olen tilannut amerikkalaiseen (!) tyyliin ns. Smash the cake -kakun. Katsotaan, millaisen siivon tyttö saa aikaiseksi.

Tässä kuvia Mummun ja beben jälleennäkemisestä ja ihanasta superranskalaisesta aamupalasta, joka on täällä Ranskassakin arkena valitettavasti aika harvinaista herkkua.

Mummu toi tuliaisiksi myös omat ensimmäiset kenkäni vuodelta 1975, jotka mahtuvat nyt bebelle loistavasti. Todellista vintage-muotia!

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat