Kirjoitukset avainsanalla smash the cake

No niin, nyt väsyttää, bebeä, äitiä, isää ja varmasti myös vieraita.

Juhlat on juhlittu ja kaikki meni hienosti, kakku ei smash the cake -session seurauksena onneksi tuhoutunut täysin vaan vieraatkin pääsivät sitä maistelemaan. Kakku oli muuten tilattu amerikkalaistyylisestä Sandy's Cupcakes -leipomosta omasta korttelistamme. Tilasin samasta paikasta myös baby showerin cupcakesit. Sandyn kakut ovat aina herkullisia ja kauniita.

Tyttö jaksoi nauraa ja loistaa vieraiden ihailun keskipisteenä, ja eritaustaisetkin vieraat tuntuivat tulivat tulevan hyvin toimeen.Lahjoja hänellä nyt sellainen kasa, että joulu voidaan minun puolestani peruuttaa. Välkkyvä ja iloisesti soiva rollaattori oli yksi ykköslahjoista, naapurit odottavat jo kauhulla tytön rallia huoneesta toiseen.

Olo on nyt kumman tyhjä ja haikea, miten kaikki aina menee ohi niin nopeasti, juhlahetket tuntuvat valuvan kuin hiekka sormien välistä. Kiitos joka tapauksessa kaikille tytölle onnea ja iloa toivottaneille.

Sandy's Cupcakes

15, rue Léon Frot, 11e

Metro: Rue des Boulets, Charonne

http://www.sandys-cupcakes.com/

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko mitään mahtavampaa kuin oman tytön yksivuotissynttärit Suomesta lentäneen Mummun seurassa? Jokainen joka on asunut ulkomailla pidempään, tietää, miten kovasti, etenkin lasten synnyttyä, sitä alkaa ikävöidä omaa perhettä ja sukua Suomessa. Siksi tällaiset perheviikonloput ovat todellisia tähtihetkiä kaikille.

Bebe täytti siis eilen yksi vuotta, ja heti aamusta oli oudon huojentunut olo. Vauvavuosi on nyt takana, ja ihan kunnialla siitä selvittiin, tyttö on terve ja iloinen ja äitikin vielä hengissä hehe.

Innolla odotetaan huomisia synttärijuhlia, joihin olen tilannut amerikkalaiseen (!) tyyliin ns. Smash the cake -kakun. Katsotaan, millaisen siivon tyttö saa aikaiseksi.

Tässä kuvia Mummun ja beben jälleennäkemisestä ja ihanasta superranskalaisesta aamupalasta, joka on täällä Ranskassakin arkena valitettavasti aika harvinaista herkkua.

Mummu toi tuliaisiksi myös omat ensimmäiset kenkäni vuodelta 1975, jotka mahtuvat nyt bebelle loistavasti. Todellista vintage-muotia!

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat