Kirjoitukset avainsanalla kampaaja

Tytön kauniita silmiä on jo pitkään saanut oikein etsiä ylipitkän otsatukan takaa. Oli siis ensimmäisen kampaajakeikan aika.

Kotikorttelissamme (Pariisin parhaassa ja siksi ehkä terroristienkin suosimassa  - olen näköjään pääsemässä surutyössä mustan huumorin vaiheeseen...) 11. kaupunginosassa on jokin aikaa sitten avattu Mum&Babe - kauneushoitola vanhemmille ja lapsille, jossa samaan tyyliin kuin mainostamassani Happy Families-kahvilassa voi jättää lapset ammattilaisen hoitoon sillä aikaa, kun itse istuu viereisessä huoneessa hemmoteltavana. Kauneushoitola leikkaa luonnollisesti myös lasten hiuksia.

Lähdimme siis maanantaiaamuna suurin odotuksin koko perheen voimin suunnistamaan kohti Mum&Babea. Pettymys oli suuri, kun tajusimme, että paikka on kiinni maanantaisin. Oli äkkiä keksittävä lähistöltä joku toinen tytön tasoa vastaava kampaamo, sillä päiväkodista oli jo viime viikolla tullut kommenttia liian pitkistä hiuksista, emmekä voineet kuvitella tyylikkään tyttömme jatkavan tämän kauempaa hippilookissa.

Chip-kampaamoketju on Pariisin edullisin ja valittettavasti usein myös laadultaan heikompi kuin monet muut. Mutta rue de la Roquetten Chip sattui olemaan ensimmäinen silmiimme osunut avoinna oleva kampaamo, joten pääsimme kysyä, onnistuisiko nuoren neidin leikkaus siellä.

Ja onnistuihan se.

Pidin leveästi hymyilevää tyttöä sylissä ja koko homma hoitui uskomattoman kivuttomasti. Muodikas otsatukka teki tytöstä hetkessä isomman oloisen, ja kaikki ovat lopputulokseen selvästi tyytyväisiä.

Hiustenleikkuun hinta: 10€.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat