Kirjoitukset avainsanalla lapsiystävällinen

Viimeisestä kampaajakeikasta on aikaa niin paljon, etten edes kehtaa tässä sitä kertoa.

Onneksi sain vihdoin varattua ajan läheisestä Mum&Babe -kampaamo/kauneushoitolasta, joka on tarkoitettu nimenomaan pienten lasten vanhemmille -  ja tietenkin myös lapsille. Paikan idea on se, että se on täydellisen lapsiystävällinen, lapsille on oma iso leikkihuone keskellä kampaamoa ja esimerkiksi vanhempien hiustenleikkuun ajan pieni tyyppi saa leikkiä ystävällisten hoitajien ja muiden lasten kanssa.

Tänään lauantaina paikka oli täynnä menoa ja meininkiä ja leikkihuoneessa samaan aikaan ihan pieni nelikuinen vauva, oma 13-kuinen tyttöni sekä pari kolme-neljävuotiasta menijää.

Tyttö jäi vähän hölmistyneenä katselemaan hoitajan hänelle ojentamia leluja, kun itse menin istumaan kampaajan tuoliin, mutta kun paikan superystävällinen omistaja Lucie Porcher toi tytön luokseni kampaushetken päätteeksi, kasvoilla loisti taas tutun sädehtivä hymy.

Kampaaja oli ystävällinen ja tehokas, kuunteli tarkasti toiveitani, mutta osasi myös ehdottaa uutta.

Keikkamme Mum&Babessa oli siis kaikinpuolin hieno kokemus. Paikassa järjestetään myös lyhyitä kursseja: vauvahierontaa, mammajoogaa, sofrologiaa... Ja kampaamopalvelujen siis lisäksi myös esim. kasvohoitoja, hierontaa, manikyyrejä... Kaikki palvelut sekä miehille että naisille. Kampaamopalvelut myös lapsille.

Suosittelen lämpimästi!  Pariisissa on kaksi Mum&Babe-salonkia:

http://www.mumandbabe.fr/

Mum&Babe 

3, rue Keller, 11e - Metro Bastille (1,5,8) Voltaire (9)

Avoinna ti-la klo 10-19

tai

79 rue des Entrepreneurs, 15e - Metro Commerce (8)

Avoinna ti-la 10-19

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat